NRK Meny
Normal

– Det styggeste bruddet jeg har sett

– Det er verst for Emil, men også et tap for HamKam. Det sier Kamma-trener Vegard Skogheim etter det stygge beinbruddet til Emil Sildnes i kampen mot Hødd mandag kveld.

Sildnes

Det stygge beinbruddet til Emil Sildnes satte en støkk i alle på Briskeby i går kveld.

– Det er det styggeste bruddet jeg har sett, i hvert fall i Norge. Emil blir i hvert fall ute ett år, og må se kampene fra sidelinja denne sesongen, sier Vegard Skogheim.

I dag blir Emil Sildnes operert og beinet blir skrudd og naglet sammen.

Det var spilt bare seks-sju minutter av 1. divisjonskampen mellom HamKam og Hødd på Briskeby i går kveld uhellet skjedde. Emil Sildnes (21) som mange ventet mye av denne sesongen, prøvde å na en ball i Hødd-feltet, og kolliderte voldsomt med Hødds keeper. Han ble liggende og keeper vinket inn hjelpemannskaper. Alle på banen skjønte at Emil Sildnes var alvorlig skadet. I pausen fortalte HamKams assistenttrener Svein Inge Haagenrud hva som hadde skjedd og hvordan det gikk med Emil.

Opereres i dag

Emil Sildnes ble kjørt til Elverum sykehus i går kveld.

– Jeg besøkte Emil i går kveld. Han har brukket begge beina i venstre legg og blir operert i dag.

– Hvordan har Emil det?

– Etter forholdene ganske bra, og han tar det ganske pent. Men det er klart at når det går ei tid, og det går opp for ham at sesongen er spolert, og at han ikke får spille fotball i 2014, så kommer det nok til å svinge litt i humøret hans.

Vegard Skogheim, Briskeby 1.11.2013

– Verste jeg har sett, sier HamKam-trener, Vegard Skogheim.

Foto: Odd Ragnar Lund / NRK

– TV2s kommentator David Wathne skrev på Twitter at det var det aller verste han har sett på en fotballbane. Hva tenker du?

– Jeg ser bare at keeperen kommer ut i stor fart, og Emil som kommer mot ham i stor fart. Emil blir taklet og faller over keeperen. Det er det jeg ser, men når jeg ser bildene i avisene i dag, så ser jeg en legg som står rett ut. Det er kanskje det verste bildet jeg har sett, også, i hvert fall i Norge.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Ingen pågrepet etter brann

    Politiet har fortsatt ikke pågrepet noen etter brannen ved rådhuset i Raufoss i går kveld. Det brant ved søppelkassene utenfor rådhuset og videobilder viser at en person bar paller til arnestedet.

  • Ønsker tips om brann

    Politiet ønsker tips fra publikum som har sett en mørkkledd person i forbindelse med en brann i Raufoss i kveld. Politiet tror brannen er påsatt etter funn av paller på en kasse over et kjøleaggregat, samt at det er sikret en video av hendelsen.

  • Brann i søppelkasse ved rådhus

    Det begynte å brenne i en søppelkasse utenfor rådhuset på Raufoss ved 21.30-tida. Brannen ble raskt slukket. Brannårsaken er ikke kjent, men politiet utelukker ikke at den kan være påsatt og gjør søk i området. Et vindu ble ødelagt i brannen.