NRK Meny
Kronprins Haakon Magnus deltar på åpninga av den nye utstillinga på Norsk Skogmuseum i Elverum.

«Det fantastiske treet»

Oppsummert

26. januar åpner utstillingen «Det fantastiske treet» på Norsk Skogmuseum. Utstillinga skal gi en innføring i fotosyntesen. Les mer om utstillingen her.

 • Åpnes av landbruksministeren

  Det er landbruksminister Jon Georg Dale som skal åpne den nye utstillingen på Skogmuseet. Kronprins Haakon kommer også til Elverum for å overvære åpningen.

  Jon Georg Dale (Frp) smiler ved pulten sin. Har hendene i kors
  Foto: Kallestad, Gorm / NTB scanpix

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • To turistar redda ut av Rondane

  Ei snøskuterpatrulje frå Norges Røde Kors Hjelpekorps har henta ut to menn frå fjellet som hadde problem med å ta seg ned att på eigehand. Aksjonen starta rundt klokka 18.40 i ettermiddag, og båe skal vera i god form. Mennene vart henta ut frå Eldabu aust for Rondablikk.

 • Gangnes vil tilbake

  Skadeforfulgte Kenneth Gangnes trosser de medisinske rådene, og har bestemt seg for å gjøre et siste comeback i hoppbakken. Det melder NTB. Det er fjerde gang hopperen fra Kolbukameratene kjemper seg tilbake fra korsbåndsskade. Operasjonen i november var vellykket, og totningen ser for seg å være tilbake på ski til høsten.

  Nyoperert Kenneth Gangnes hjemme på Lillehammer
  Foto: Lars Erik Skrefsrud / NRK
 • Kjørte inn i bom ved tunnel

  Flere biler kjørte inn i en bom som gikk ned ved Teigkamptunnelen i Nord- Fron i kveld. Bommen gikk ned etter at en trailer fikk problemer inne i tunnelen. I følge politiet har traileren kommet opp i taket. Vegen er fortsatt stengt og trafikken omdirigeres.