NRK Meny

– Sjelden de blir løslatt

Det er sjelden drapstiltalte blir løslatt mens de venter på at saken kommer opp, sier advokat Gunnar Hagen (bildet). Mannen som har tilstått drapet på broren på ei hytte i Gjøvik er løslatt fram til ankesaken kommer opp i november. Men Hagen sier det må være gode grunner til å holde noen i varetekt – selv i drapssaker.

Gunnar K. Hagen
Foto: Erlend Moe / NRK

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Mot kald helg

    Det blir stort sett kuldegrader i Hedmark og Oppland i helga, seier meteorologen. Laurdag blir det truleg skya med enkelte sludd og snøbyer, og det kan også bli tåke i låglandet. Men likevel kan vi vente nokre solgløtt inn i mellom. Søndagen blir det bra vêr ifølgje meteorologen.

  • Elg langs vegane

    Det er mykje elg som går langs vegane i både Hedmark og Oppland i ettermiddag. Vegvesenet ber bilistar vere obs på dyra, og seier det mellom andre stadar er elg ved vegen på Rv 3 i Gjøvik-området, Rv 4 ved Harestua og langs E6 ved Brumunddal.

  • Trafikken går sakte

    PÅ E6 mellom Kolomoen og Harmar er det saktegåande trafikk. Det er stor trafikk gjennom vegarbeidsområdet, og køen heng igjen etter oppryddinga ved Uthus i Stange tidlegare i ettermiddag.