NRK Meny

– En trist dag

– Dette er en trist dag for alle som er glad i norsk idrett, sier kulturminister Linda Hofstad Helleland etter at Therese Johaug har testet positivt på doping. – Utøverne har selv ansvar for at de ikke inntar stoffer som står på dopinglista. Samtidig har Norge et stort og erfarent støtteapparatet, og dette skal ikke kunne skje, sier Helleland.

Linda Hofstad Helleland
Foto: Pedersen, Terje / NTB scanpix

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Bilulykke Moelv sentrum

    Tre personer er kjørt til legevakt for sjekk etter et sammenstøt mellom to biler i Moelv sentrum torsdag ettermiddag. Det er trafikkdirigering på stedet, ifølge politiet.

  • Tre til sjekk etter trafikkulykke

    Tre personer er sendt til legevakt for en sjekk etter et trafikkuhell Moelv sentrum i ettermiddag. To biler var involvert i uhellet og trafikken dirigeres forbi stedet.

  • Dømt for grov voldtekt i Sverige

    En 19 år gammel kvinne og to menn på 22 år fra Eidskog og Sør-Odal er dømt for grov voldtekt i Sverige, skriver Glåmdalen. Det var i slutten av juli at de tre oppsøkte en mann på gaten i Charlottenberg, og tvang ham til å bli med på en biltur. Offeret ble kjørt til et skogholt der han ble utsatt for grov vold og voltekt. De tre personene ble dømt i Karlstad tingrett i midten av oktober.