NRK Meny

– En trist dag

– Dette er en trist dag for alle som er glad i norsk idrett, sier kulturminister Linda Hofstad Helleland etter at Therese Johaug har testet positivt på doping. – Utøverne har selv ansvar for at de ikke inntar stoffer som står på dopinglista. Samtidig har Norge et stort og erfarent støtteapparatet, og dette skal ikke kunne skje, sier Helleland.

Linda Hofstad Helleland
Foto: Pedersen, Terje / NTB scanpix

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Ønsker tips om brann

    Politiet ønsker tips fra publikum som har sett en mørkkledd person i forbindelse med en brann i Raufoss i kveld. Politiet tror brannen er påsatt etter funn av paller på en kasse over et kjøleaggregat, samt at det er sikret en video av hendelsen.

  • Brann i søppelkasse ved rådhus

    Det begynte å brenne i en søppelkasse utenfor rådhuset på Raufoss ved 21.30-tida. Brannen ble raskt slukket. Brannårsaken er ikke kjent, men politiet utelukker ikke at den kan være påsatt og gjør søk i området. Et vindu ble ødelagt i brannen.

  • Storseier for Lillehammer

    Lillehammer vant hele 5–1 over Stavanger oilers i en kamp i eliteserien i ishockey i kveld. Kampen ble dramatisk for Lillehammers Emil Nyhus som ble sendt til sykehuset etter en takling. Ifølge TV2 skal han ha fått en kraftig hjernerystelse.