NRK Hedmark og Oppland – Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny
Med Madeleine Cederstrøm og Marianne Duun Malmo

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND:

 • Grovt tyveri Vang

  Laster Twitter-innhold
 • Glør fra ovn startet brann

  Glør som falt ut av en ovn og ned på gulvteppe, førte til branntilløp i en bolig på Fagernes i formiddag. Brannvesenet kom raskt til stedet. Skadeomfanget av brannen er ikke kjent.

 • Pendlertilskudd i fylkeskommunen

  Ansatte i fylkeskommunen, som må pendle når Hedmark og Oppland slås sammen, får en kompensasjon i 5 år.
  Det vedtok fylkespolitikerne i Innlandet med stort flertall i dag. Summen varierer mellom 20 000 og 30 000 kroner i kompensasjon i året.

Video fra Hedmark og Oppland

I desember 1955 frøs Flagstadelva, og Hamar mistet vannforsyningen. Mens isen ble hakket og sprengt, kjørte vannbilene frem og tilbake mellom vannpostene.
No. dokumentar. Dennis Risvoll skal delta i verdens største og mest prestisjefulle frikjøringskonkurranse, Freeride World Tour 2016. Bare de beste frikjørerne i verden deltar, og Dennis er den eneste nordmannen som har kvalifisert seg til årets løp. Han er overtroisk, men kaster seg likevel utfor de bratte bakkene. Hvorfor er han villig til å risikere alt i disse konkurransene? Vi blir med på ei reise fra Vågå i Gudbrandsdalen til de store, farefulle konkurranseløypene rundt i hele verden.
Regjeringens tømmerutvalg tok i 1947 initiativ til å sette inn motorsag i hogsten. Sagene ble demonstrert under kursingen av motorsagførerne som her på Flisa.