NRK Hedmark og Oppland – Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny
Programleder Jorun Vang

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND:

 • Edvald nr. 3 på siste etappe

  Edvald Boasson Hagen endte på tredjeplass på den siste etappen i Tour des Fjords mellom Farsund og Egersund. Rudsbygdsyklisten ble beste nordmann i sammendraget med fjerdeplass. Sveitseren Michael Albasini vant sammenlagt.

  Tour des Fjords 2017
  Foto: Ole Andreas Bø / NRK
 • Ny sjef for Teater Innlandet

  Thorleif Linhave Bamle blir ny sjef for Teater Innlandet. Han er ansatt i et åremål på fem år, og starter 1. januar 2020. Bamle er i dag ansatt som organisasjonsleder i Folkeakademienes Landsforbund.

 • Fra fotballspiller til ordfører

  Tidligere elitespiller i fotball, Linda Døsen blir Aps nye ordførerkandidat i Rendalen. Kommunen skal utvikles videre og bestå, sier 28-åringen til Østlendingen. Hun spilte på Farts lag i eliteserien, og kan nå bli Rendalens første kvinnelige ordfører.

 • Flere involvert i ulykke

  En person er skadet og fraktet til Ringerike sykehus etter at tre biler var involvert i ei trafikkulykke på RV4 i Lunner torsdag ettermiddag. Flere andre personer er sjekket av helsepersonell på stedet, og anses som uskadde, ifølge politet.

Video fra Hedmark og Oppland

I desember 1955 frøs Flagstadelva, og Hamar mistet vannforsyningen. Mens isen ble hakket og sprengt, kjørte vannbilene frem og tilbake mellom vannpostene.
No. dokumentar. Dennis Risvoll skal delta i verdens største og mest prestisjefulle frikjøringskonkurranse, Freeride World Tour 2016. Bare de beste frikjørerne i verden deltar, og Dennis er den eneste nordmannen som har kvalifisert seg til årets løp. Han er overtroisk, men kaster seg likevel utfor de bratte bakkene. Hvorfor er han villig til å risikere alt i disse konkurransene? Vi blir med på ei reise fra Vågå i Gudbrandsdalen til de store, farefulle konkurranseløypene rundt i hele verden.
Regjeringens tømmerutvalg tok i 1947 initiativ til å sette inn motorsag i hogsten. Sagene ble demonstrert under kursingen av motorsagførerne som her på Flisa.