NRK Hedmark og Oppland – Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND:

  • KIL slo Notodden 2-1

    Kongsvinger vant på bortebane mot Notodden i kveld, og kampen endte 2-1 i Kils favør.

  • Kongsvinger ikke ute av kampen

    Justisminister Tor Mikkel Wara sier Kongsvinger ikke er ute av kampen om igjen å bli studiested for politiutdanning.skriver Glåmdalen. Fredag vedtok Stortinget budsjettkutt som gjør at det ikke blir 1. års studenter på Sæter i høst.

  • Frykter nye ulveskader på sau

    Sauebønder regner med å finne flere sauer som er skadd av ulv i beiteområder i Nord-Østerdalen. Ifølge fellingsleder Jo Esten Trøan ser det nå ut til at det er mest omfattende skader på sau på Bekkjølen i Tolga Østfjell. Saueeiere er ute og leter.

Video fra Hedmark og Oppland

I desember 1955 frøs Flagstadelva, og Hamar mistet vannforsyningen. Mens isen ble hakket og sprengt, kjørte vannbilene frem og tilbake mellom vannpostene.
No. dokumentar. Dennis Risvoll skal delta i verdens største og mest prestisjefulle frikjøringskonkurranse, Freeride World Tour 2016. Bare de beste frikjørerne i verden deltar, og Dennis er den eneste nordmannen som har kvalifisert seg til årets løp. Han er overtroisk, men kaster seg likevel utfor de bratte bakkene. Hvorfor er han villig til å risikere alt i disse konkurransene? Vi blir med på ei reise fra Vågå i Gudbrandsdalen til de store, farefulle konkurranseløypene rundt i hele verden.