NRK Hedmark og Oppland – Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND:

 • Vogntog veltet på riksveg 3

  Riksveg 3 er stengt i Østerdalen etter at et vogntog veltet nord for Tynset i 1730-tida. Nødetatene er på veg. Det skal ikke være flere kjøretøy involvert i ulykken.

 • – Ikke fare for ulvene

  Miljødirektoratet mener de to haltende ulvene i Trysil ikke er så skadd at de kommer til å dø. Direktoratet virderer nå om ulvene skal avlives, men seniorrådgiver Susanne Johansen sier det skal mye til for at de gjør et slikt vedtak.

 • Nye sorter i nytt klima

  Tørken i sommer viser at landbruket har et stort behov for å utvikle nye sorter som tåler ekstremt vær. Det mener det Hamar-baserte planteforedlingsfirmaet Graminor. Norges Bondelag melder at tørken gjør at flere bønder er opptatt av klimaendringenes konsekvenser.

  Tørke hos bonde ved Hamar
  Foto: Ole Martin Sponberg / NRK
 • Mangelfull sikring av barn i bil

  Politiet har gjennomført flere trafikkontroller i forbindelse med skolestarten i Innlandet. 2 bilførere fikk forenkla forelegg for ikke å ha sikret barna godt nok. 334 kjøretøy er kontrollert i går og i dag.

Video fra Hedmark og Oppland

Når man ikke vet at kameraet er på, oppfører man seg kanskje litt annerledes enn om man vet man blir filmet.Vi feirer bursdagen til Vidar Sandbeck med et gjensyn fra programmet «Kjære kollega».