NRK Hedmark og Oppland – Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny
Programleder er Ole Martin Ringlund

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND:

 • Brann i veranda

  Røyking var truleg årsaka til at det byrja å brenne i ein veranda i Valdres i kveld. Brannen vart meldt rundt klokka 20 i kveld, og brannen var nær sløkt da brannvesenet kom til staden. Saka blir meldt.

  Laster Twitter-innhold
 • Brann i uthus

  Det vart meldt om brann i eit mindre uthus på Gran rett før klokka åtte i kveld. Det var lenge fare for at brannen kunne spreie seg til skogen bak uthuset, men brannmannskap fekk kontroll og er nå sløkt. Brannen skuldast truleg bråtebrenning på staden.

 • Fleire jordras i Innlandet

  Politiet melder om fleire jordras i Innlandet fredag kveld. Det har rasa ved E16 Lomen, tre ras i Kvikne i Nord-Fron, og ved riksveg 15 ved Dalemoen på Otta. Vegentreprenørane ryddar opp fortløpande, og geologar gjer kontinuerleg vurdering av rasstadene. Ingen personar er så langt evakuert.

  Ras Kvikne i Nord-Fron
  Foto: Statens vegvesen

Video fra Hedmark og Oppland

I desember 1955 frøs Flagstadelva, og Hamar mistet vannforsyningen. Mens isen ble hakket og sprengt, kjørte vannbilene frem og tilbake mellom vannpostene.
No. dokumentar. Dennis Risvoll skal delta i verdens største og mest prestisjefulle frikjøringskonkurranse, Freeride World Tour 2016. Bare de beste frikjørerne i verden deltar, og Dennis er den eneste nordmannen som har kvalifisert seg til årets løp. Han er overtroisk, men kaster seg likevel utfor de bratte bakkene. Hvorfor er han villig til å risikere alt i disse konkurransene? Vi blir med på ei reise fra Vågå i Gudbrandsdalen til de store, farefulle konkurranseløypene rundt i hele verden.
Regjeringens tømmerutvalg tok i 1947 initiativ til å sette inn motorsag i hogsten. Sagene ble demonstrert under kursingen av motorsagførerne som her på Flisa.