NRK Hedmark og Oppland – Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny
Programleder Jorun Vang

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND:

 • Tatt for villmannskjøring på E6

  En bilfører ble stoppet på E6 i Brumunddal i 9.30-tiden i dag etter flere meldinger om grisekjøring. Sjåføren kjørte for fort og gjorde flere forbikjøringer over sperrelinja. Vedkommende blir anmeldt og får førerkortet beslaglagt.

 • 23 nye sauer tatt av ulv

  Fellingsleder Jo Esten Trøan sier de har avlivet sau og lam siden i går kveld og gjennom natta. I følge Østlendingen er det snakk om 23 sauer eller lam ved Skjerbekken i Rendalen. Det er også oppdaget ferske skader sør i Sølendalen.

 • Utforkjøring på Tretten

  En bil har kjørt av vegen på fylkesveg 254 i Musdalen i Tretten. Sjåføren er ute av bilen og sjekket av ambulansepersonell på stedet. Det er ingen trafikkproblemer som følge av uhellet.

 • Fikk medhold i skoleklage

  Fylkesmannen har gitt en 18 år gammel elev ved Lillehammer vgs medhold i at skolen ikke gjorde nok da han og foreldrene varslet om at gutten følte seg dårlig behandlet av en lærer. Tidligere hadde hele klassen klaget på læreren. Det skriver GD.

Video fra Hedmark og Oppland

I desember 1955 frøs Flagstadelva, og Hamar mistet vannforsyningen. Mens isen ble hakket og sprengt, kjørte vannbilene frem og tilbake mellom vannpostene.