NRK Hedmark og Oppland – Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND:

 • 100.000 i bot til Hamar kommune

  Fylkesmannen har gitt Hamar kommune en bot på 100.000 kroner for manglende tiltak for en elev i skolen. Det skriver VG. Kommunen har ikke tilrettelagt for tilpasset opplæring, trygghet og trivsel for eleven. Kunnskapssjef Dordy Wilson beklager.

  Hamar rådhus
  Foto: Linda Vespestad / NRK
 • Mjøssykehus ikke på planen

  Styreleder Anne Enger i Sykehuset Innlandet frykter at det ikke blir byggestart for Mjøssykehuset før i 2025. I det siste styremøtet til Helse Sør-Øst før sommeren ble ikke saken nevnt, og det er ikke satt av penger i langtidsplanen fram til 2022.

 • Pågrep tyv på Gjøvik

  Politiet pågrep ved tretida i natt en mann i 40-åra etter tyveri hos Byggmax på Gjøvik. Mannen hadde stjålet blant annet driller. Det var vitner som observerte tyven. Han er nå plassert i arresten.

 • E6 i tunnel ved Fåberg

  Statens vegvesen, Lillehammer kommune og Fylkesmannen i Oppland ble i går kveld enige om hvor E6-traseen gjennom byen skal gå. Ved Fåberg legges E6 i en kort tunnel og adkomsten til Lillehammer sentrum fra sør blir langs dagens trasé.

Video fra Hedmark og Oppland

I desember 1955 frøs Flagstadelva, og Hamar mistet vannforsyningen. Mens isen ble hakket og sprengt, kjørte vannbilene frem og tilbake mellom vannpostene.