NRK Hedmark og Oppland – Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND:

  • Boligprisene øker i distriktene

    Boligprisene i Innlandet steg mer i distriktene enn i både Elverum og Lillehammer første kvartal i år, melder EiendomsMegler1. Elverum og Lillehammer har hatt svak prisvekst i flere år. Byene påvirkes av lang avstand til Oslo, mener Eiendomsmegler1.

  • Ni ansatte mister jobben

    Bedriften Rørsystemer AS på Sør-Fron er konkurs og ni ansatte mister jobben. I følge avisa GD skal de ansatte ikke ha fått utbetalt lønn på minst to måneder. Rørsystemer produserte isolerte vann- og avløpsrør.

  • Reagerer på støtte til pendling

    Truls Gihlemoen i Hedmark Frp reagerer kraftig på at de ansatte i fylkeskommunen får mellom 20. og 30.000 kroner i kompensasjon for å pendle når Hedmark og Oppland slås sammen. Folk i andre bransjer pendler uten å få noe ekstra for det, sier han.

Video fra Hedmark og Oppland

I desember 1955 frøs Flagstadelva, og Hamar mistet vannforsyningen. Mens isen ble hakket og sprengt, kjørte vannbilene frem og tilbake mellom vannpostene.
No. dokumentar. Dennis Risvoll skal delta i verdens største og mest prestisjefulle frikjøringskonkurranse, Freeride World Tour 2016. Bare de beste frikjørerne i verden deltar, og Dennis er den eneste nordmannen som har kvalifisert seg til årets løp. Han er overtroisk, men kaster seg likevel utfor de bratte bakkene. Hvorfor er han villig til å risikere alt i disse konkurransene? Vi blir med på ei reise fra Vågå i Gudbrandsdalen til de store, farefulle konkurranseløypene rundt i hele verden.
Regjeringens tømmerutvalg tok i 1947 initiativ til å sette inn motorsag i hogsten. Sagene ble demonstrert under kursingen av motorsagførerne som her på Flisa.