NRK Meny

40 berøres av hotell-konkurs

Rundt 40 ansatte blir berørt av konkursen i driftsselskapet bak Thon Hotel Elverum. Rundt halvparten jobber ved hotellet mens den andre halvparten er knyttet til nattklubben i kjelleren på hotellet. I følge bostyrer Truls Norderhaug er gjelda i driftsselskapet på mellom 7 og 8 millioner kroner. Det jobbes nå med å opprettholde driften, til i hvert fall over helga, siden mange birken-syklister hadde booket seg inn ved hotellet.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Storhamar tapte – Løke vist ut

  Storhamars håndballjenter tapte 25-34 borte mot Vipers i kveld. Heidi Løke fikk rødt kort. Tapet gjør at Storhamar med all sannsynlighet er ute av gullkampen i årets eliteserie.

 • Trafikkuhell på E16

  Det har vært to mindre trafikkuhell på E16 Kongsvinger, med flere involverte biler. Det er glatt på stedet. Noen involverte er blitt fraktet til legevakten og sjekkes for skader.

 • Lillehammer vant etter forlengning

  Lillehammer hockey vant ettermiddagens semifinalekamp mot Sparta 2-1. Kampen gikk til spilleforlengning. Seiersmålet ble satt inn av Mads Homdrom. Dermed leder både Lillehammer og Storhamar 2-0 i kamper, og ligger godt an til å få møtes i finalen.

  Lillehammer - Sparta
  Foto: Stein Schinstad / NRK