NRK Meny
Normal

18-åring omkom i dødsulykke i Ringsaker

Ulykken skjedde rundt klokken 02:30 natt til søndag mellom Brumunddal og Nybygda. Det er snakk om et enslig kjøretøy som har kjørt av veien, sier operasjonsleder i Innlandet politidistrikt, Dyre Antonsen.

Dødsulykke i Ringsaker

ULYKKESSTEDET: Det var i Nordåsveien i Brumunddal den 18 år gamle mannen kjørte av veien, før bilen tok fyr.

Foto: Einar Langholen-Schulstad / NRK

Bilen skal ha tatt fyr etter utforkjøringen. En mann (18) fra Ringsaker har omkommet i ulykken. Føreren var alene i bilen.

– Nå driver vi med åstedsundersøkelser sammen med Statens vegvesen, så årsaken er foreløpig ukjent, sier Antonsen.

Saken oppdateres.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Fikk fylkeskulturprisen

  Øystein Sunde fikk i kveld fylkeskulturprisen i Hedmark. Sunde har solgt over en million plater og har vunnet en rekke priser. Han syntes det var stor stas å få fylkeskulturprisen som han mente var en heder til humoren i Hedmark.

  Øystein Sunde fikk fylkeskulturprisen 2017
  Foto: Lars Bilit / Nrk
 • Sp vil ta ut Slettåsflokken

  Senterpartiet fremmer i onsdag forslag i Stortinget om å felle ulvene i den mye omtalte Slettås-flokken. Partiet ber regjeringen om å gi fellingstillatelse for Slettås-flokken i tråd med den lokale rovviltnemndas ønske.

 • Veiby/Skjærmoen med ny kontrakt

  Skoda Motorsport har inngått en ny rallykontrakt med 21 år gamle Ole Christian Veiby fra Kongsvinger. Han blir dermed en av fire kjørere i bilfabrikken s rallysatsing for 2018. Veiby har sammen med kartleser Stig Rune Skjærmoen fra Elverum kjørt for Skoda også i år. .

  Ole Christian Veiby med ny Skoda kontrakt
  Foto: Even Management/Skoda Motorsport.