15 skadd i trafikken på under et døgn

Fra i natt til lørdag formiddag ble 15 personer skadd i trafikken i Hedmark og Oppland. Halvparten av dem kjørte på svært glatte veger.

Fire biler var involvert i ei ulykke som skjedde på fylkesveg 33 ved Tonsåsen i Etnedal lørdag formiddag. Sju personer ble skadd, ingen livstruende. Politiet at det har vært flere utforkjøringer lørdag morgen på grunn av underkjølt regn.

Til Ullevål

I ulykka på fv. 33 i Etnedal ble en person sendt med luftambulanse til Ullevål sykehus med smerter i ryggen. I tillegg ble to skadde sendt til sjukehuset i Lillehammer og en til sjukehuset på Gjøvik. Tre personer ble sendt til legevakta på Fagernes.

Ingen skal være livstruende skadet i ulykka som skjedde på det glatte føret. Tåke og rundt null grader har ført til at det er svært glatt på flere veger i Hedmark og Oppland lørdag.

Operasjonsleder ved Innlandet politidistrikt Marianne Brun sier politiet har fått flere meldinger om utforkjøringer. Vegtrafikksentralen er varsla for at flere veger skal bli strødd.

7 ungdommer i ulykke

På E136 ved Lora i Gudbrandsdalen ble en person uskadd etter en utforkjøring. Mens i Mesnalia i Ringsaker ble en person lettere skadet da bilen gikk rundt og havnet på taket.

Natt til lørdag ble 7 ungdommer skadd i en utforkjøring på Rena. Tre av de ble sendt til Hamar sjukehus, mens fire ble sendt til legevakt. Ingen av de ble alvorlig skadd. Politiet kan ikke si noe om årsaken til den ulykka, men førerkortet til bilføreren ble beslaglagt. Det er mistanke om at den 18-årige sjåføren kjørte med promille.