NRK Meny
Normal

15-åring slått ned på Fagernes

En 15 år gammel gutt ble i natt sendt til sjukehus med skader etter å ha blitt slått ned i Fagernes sentrum. Midt på dagen søndag ble gutten utskrevet fra sykehuset.

Politiet fikk melding om hendelsen på Fagernes klokka 01.33 i natt.

– Det så alvorlig ut

Politiet har ikke full oversikt over hva som skal ha skjedd, men vet at gutten skal ha blitt slått og at han dermed falt og slo hodet i bakken.

– Det så alvorlig ut for gutten og han ble sendt i ambulanse til sjukehuset på Gjøvik. Nå ser det imidlertid ut til at skadene er mindre enn først antatt, sier operasjonsleder ved Vestoppland politidistrikt, Per Olsen.

Politiet foretok søndag avhør med personen som slo ned 15-åringen, samt med vitner til hendelsen.

Midt på dagen søndag ble gutten utskrevet fra sykehuset.

Politiet skal trolig snakke med den skadde 15-åringen i løpet av morgendagen, for å få mer klarhet i hva som skjedde.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Skadeverk på barneskole

  I løpet av helga ble det gjort skadevrk på Ringebu barneskole. I følge politiet er det gjort tagging på vegger i tillegg til at ei dør er brutt opp. Ingenting skal imidlertid være stjålet.

 • Tysk bokpris til Åsne Seierstad

  Journalisten og forfatteren Åsne Seierstad, får en høyhengende, tysk bokpris.Hun får prisen Leipzig Book Award for European Understanding 2018, for boka "En av oss". Det er historia om mannen som utførte terrorhandlingen her i landet 22.juli 2011.

  Åsne Seierstad
  Foto: Hilde Bjørnskau / NRK
 • Nysatsing rullator-produksjon

  Bedriften Topro Industri i Gjøvik får 50 millioner kroner i ny kapital. Det skjer for å styrke produksjonen av rullatorer på det internasjonale markedet. Topro Industri har 150 ansatte. Selskapet er av Europas ledende produsenter av rullatorer.

  Produksjon av rullatorer på Topro Industri
  Foto: OA.no