NRK Meny

15-åring roses etter brann

Politiet roser en 15 år gammel gutt etter brannen i en enebolig i Etnedal i går kveld. Gutten viste stor snarrådighet da han varslet faren sin og en kamerat av faren som begge lå og sov. Til Avisa Valdres sier lensmannsbetjent Bård Sørumshaugen at det trolig ville gått med liv om ikke gutten hadde vært så raskt til å få dem ut.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Vil ha ranerne fengslet videre

  Politiet vil ha de to mennene som er siktet for grovt ran av Sparebanken 1 Østlandet i Rendalen, i varetekt til rettssaken kommer opp. Fengslingen går ut 29.11. Politiet frykter de to rumenerne skal unndra seg straffansvar og stikke fra landet.

  Banken på Otnes i Rendalen ranet
  Foto: Frode Meskau / NRK
 • Statskog kutter i tømmerhogst

  Statskog skal hogge mindre tømmer neste år. Årsaken er at deler av statsforetakets produktive skog er vernet eller vurderes for vern. Selskapet reduserer neste års hogst med 25 000 kubikkmeter, noe som tilsvarer lasten på 650 tømmerbiler.

 • Dømt for narkotransport


  En yrkessjåfør fra Valdres er dømt til 15 måneders fengsel, etter transport av amfetamin mellom Øst- og Vestlandet, melder OA. Flere andre personer i Valdres har også vært innblandet i transport av amfetamin.