NRK Meny
Normal

Kan flytte tilbake etter brann

De 12 beboerne som ble evakuert etter en brann i en bygård i Brumunddal i natt, kan nå flytte tilbake. Ingen personer kom til skade i brannen.

Brann i bygård i Brumunddal
Foto: NRK

Politiet fikk melding om brannen litt før klokka halv fem.

I bygården er det både restaurant, kiosk og leiligheter, og brannen startet trolig i forbindelse med restauranten, opplyser politiet.

 

12 evakuert etter brann i bygård i Brumunddal
Foto: NRK

 

12 evakuert

- Røykdykkere gjennomsøkt bygningen, men alle som var i bygården hadde kommet seg ut, sier operasjonsleder Tor Kalland i politiet i Hedmark.

Kjeller-etasjen, der restauranten holder til, fikk omfattende brann-, vann- og røykskader. Resten av bygget gikk stort sett bare  røykskader.De 12 som ble evakuert, ble midlertidig innlosjert i nærheten. Men nå i formiddag kan de flytte tilbake.

Startet i restaurant

- Brannen startet trolig i kjeller-etasjen, i forbindelse med restauranten. Men brannårsaken er foreløpig ukjent, opplyser operasjonsleder Tor Kalland.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Pågrepet etter ran

    En mann er pågrepet, mistenkt for å stå bak ranet av ei kvinne i 70-åra i Elverum lørdag kveld. Mannen er satt i arresten og vil blir avhørt mandag morgen.

    Laster Twitter-innhold
  • 21 varsel, Høgre innfører tiltak

    Høgre innfører ei rekkje tiltak etter å ha fått totalt 21 varsel fordelt på 12 personar om seksuell trakassering. Ti av varsla er mot Kristian Tonning Riise. Høgre opprettar òg eit utval, leidd av Henrik Syse, som skal vurdere handteringa av varsla.