NRK Meny
Normal

- Sunt med spilleropprør

NRKs fotballekspert Arne Scheie tror HamKam vil komme styrket ut av spilleropprøret.

Arne Scheie i duell
Foto: Bjørnar Hjellen / NRK


NRKs fotballekspert, Arne Scheie, mener det er sunt at også fotballspillere sier fra når det er noe de er misfornøyd med.

Opprør er sunt

Scheie tror HamKam vil komme styrket ut av spilleropprøret, og synes ikke fotballspillere har for stor makt når det gjelder å bestemme hvem de vil ha som trener.

- Jeg synes ikke fotballspillere har noen større innflytelse og makt enn grupper ellers i samfunnet. Jeg synes vel det er riktig at fotballspillere tar opp såkalte konflikter. Det har jeg veldig sans for. Som du og jeg gjør i vår jobb. Hvis vi skulle få noen utfordringer i vår jobb, så tar vi opp dem, og der synes jeg fotballspillerne også har rett til å ta opp det de mener er utfordringer og problemer, kall det gjerne det.

- Styrker HamKam

Det er under fire uker til seriestart i 1. divisjon, men Arne Scheie tror ikke spilleropprøret vil være negativt for det sportslige.

- Nå har disse "problemene" kommet til overflaten og det renser opp i det meste, og jeg tror HamKam bare kommer styrket ut av dette.

- Så du tror det som skjer nå, kan være positivt?

- Jeg tror det er veldig sunt å få såkalte "utfordringer og problemer" bort og konsentrere seg om det alle i HamKam er opptatt av, nemlig det å vinne fotballkamper når 1. divisjon begynner.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

Video fra Hedmark og Oppland

Elena fra Lillehammer er opptatt av de små bedriftene
Nils Thore Jansson fra Finnskogen mener mye om mangt, særlig om politikere og sentralisering.
Bar Hassan fra Follebu skal stemme for første gang