NRK Meny
Normal

- Også Thue bør gå

- Også styreleder i Norsk Tipping, Sigmund Thue, bør trekke seg. Det mener økonomiredaktør Trygve Hegnar (bildet).

 

Trygve Hegnar
Foto: Erlend Aas / Scanpix

I går kveld ble det kjent at direktør Reidar Nordby trekker seg helt fra Norsk Tipping etter at tippinga betalte stell av hagen hans uten at han betalte skatt av beløpet.

 

 

- Men dette er styrets ansvar, mener Hegnar.

- Det er ikke arbeidstakers plikt å oppgi alle inntekter han har. Dte er arbeidsgiver som har plikt til å innberette den typen fordeler. Og ikke bare det. Det skal innberettes og tas skattetrekk og betales arbeidsgiveravgift. Styreleder liker det sikkert ikke, men han er ansvarlig for hagearbeidet som ble utført hos Nordby jr.. Det må han ta konsekvensen av, eller Giske bør si at han bør trekke seg, sier Hegnar

 

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Brann i DAB-radio

  Det ble mindre brann- og røykskader etter en brann i en bolig Harestua i Lunner lørdag kveld. Ifølge politiet startet brannen i en DAB-radio.

 • Storhamar vant etter spennende kamp

  Eliteseriekampen i ishockey mellom Lillehammer og Storhamar endte 2–3 etter en spennende kamp. Det var lenge 2–2 før gjestene Storhamar fikk inn ett mål i et av de siste minuttene av kampen. 10.031 så kampen.

 • Spennende i Håkons Hall

  Det er 2–2 i eliteseriekampen i ishockey mellom Lillehammer og Storhamar i Håkons Hall etter rundt halvspilt kamp. Stemningen er spent og høylytt blant de 10.000 publikummerne.

  Eliteseriekamp mellom Lillehammer og Storhamar i Håkons Hall
  Foto: Karianne Stordal / NRK