NRK Meny
Normal

- Også Thue bør gå

- Også styreleder i Norsk Tipping, Sigmund Thue, bør trekke seg. Det mener økonomiredaktør Trygve Hegnar (bildet).

 

Trygve Hegnar
Foto: Erlend Aas / Scanpix

I går kveld ble det kjent at direktør Reidar Nordby trekker seg helt fra Norsk Tipping etter at tippinga betalte stell av hagen hans uten at han betalte skatt av beløpet.

 

 

- Men dette er styrets ansvar, mener Hegnar.

- Det er ikke arbeidstakers plikt å oppgi alle inntekter han har. Dte er arbeidsgiver som har plikt til å innberette den typen fordeler. Og ikke bare det. Det skal innberettes og tas skattetrekk og betales arbeidsgiveravgift. Styreleder liker det sikkert ikke, men han er ansvarlig for hagearbeidet som ble utført hos Nordby jr.. Det må han ta konsekvensen av, eller Giske bør si at han bør trekke seg, sier Hegnar

 

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Granstunnellen åpner trolig i kveld

    Granstunnellen på rv 4 er stengt pga at vann har flommet inn fra elva Vigga. – Vi håper vi klarer å åpne kl. 23 i kveld, sier Asbjørn Stensrud, seksjonssjef i Vegvesenet.

  • Rask kjøring i Kongsvinger

    UP har hatt fartskontroll i 80-sonen i Masterudvegen i Kongsvinger. Det endte med 23 fartsovertredelser, 22 fikk forenklet forelegg og en mistet førerkortet. Høyeste fart ble målt til 116 km/t.

  • Trøbbel med polititelefon

    Politiet har problemer med sitt telefonnummer 02800. I Innlandet kan publikum ringe tlf. 62 53 90 00. Nødtelefonen 112 fungerer som den skal, melder politiet i Innlandet.