- Må være bedre i år

Storhamar Dragons håper på et jubelår etter fjorårets skuffende femteplass. Stjernen gjester Hamar i sesongåpninga lørdag.

Storhamar
Foto: Skrefsrud, Lars Erik / SCANPIX

Det er klart for seriestart i ishockey denne helga. Søndag møter Lillehammer Lørenskog, mens Storhamar starter sesongen allerede i dag hjemme mot Stjernen.

Etter en litt skuffende sesong i fjor med femteplass i serien, håper Storhamar-trener Rune Gulliksen på bedre tider i år.

- Vi har sagt som mål at vi ønsker å forbedre oss for hvert år. Med tanke på fjorårets resultat vet vi godt hva vi sikter mot i år. Vi skal ta kamp for kamp, så får vi telle opp til slutt, sier Gulliksen.

Tror ikke på Lillehammer-medalje

Mens pucken gikk litt stang-ut for Storhamar Dragons i fjor, var Lillehammer sesongens store overraskelse med bronse i seriespillet. Men trener Tor Nilsen mener det ikke er realistisk med ny medalje til Lillehammer i år.

- I utgangspunktet så er det ikke realistisk. Det finnes klubber som har betydelig større rammer og spillerstaller, og de skal ha en fordel av det over 45 kamper.

- Sparta, Stavanger og Vålerenga i tillegg til Lørenskog som vi møter på søndag skal være de fire sterkeste lagene på papiret, sier Nilsen.