NRK Meny
Normal

- Må være bedre i år

Storhamar Dragons håper på et jubelår etter fjorårets skuffende femteplass. Stjernen gjester Hamar i sesongåpninga lørdag.

Storhamar
Foto: Skrefsrud, Lars Erik / SCANPIX

Det er klart for seriestart i ishockey denne helga. Søndag møter Lillehammer Lørenskog, mens Storhamar starter sesongen allerede i dag hjemme mot Stjernen.

Etter en litt skuffende sesong i fjor med femteplass i serien, håper Storhamar-trener Rune Gulliksen på bedre tider i år.

- Vi har sagt som mål at vi ønsker å forbedre oss for hvert år. Med tanke på fjorårets resultat vet vi godt hva vi sikter mot i år. Vi skal ta kamp for kamp, så får vi telle opp til slutt, sier Gulliksen.

Tror ikke på Lillehammer-medalje

Mens pucken gikk litt stang-ut for Storhamar Dragons i fjor, var Lillehammer sesongens store overraskelse med bronse i seriespillet. Men trener Tor Nilsen mener det ikke er realistisk med ny medalje til Lillehammer i år.

- I utgangspunktet så er det ikke realistisk. Det finnes klubber som har betydelig større rammer og spillerstaller, og de skal ha en fordel av det over 45 kamper.

- Sparta, Stavanger og Vålerenga i tillegg til Lørenskog som vi møter på søndag skal være de fire sterkeste lagene på papiret, sier Nilsen.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Utmerkelse til Heidal Ysteri

  Heidal Ysteri fikk utmerkelsen Norsk Spesialitet fra Matmerk i dag. Det var landbruksministeren som delte ut prisen under Grüne Woche i Berlin. Ysteriet får heder for rømmegrøt, prim og brunost produsert i Heidal.

 • Berget klar for New York City FC

  Jo Inge Berget er klar for den amerikanske klubben New York City FC. Der blir han lagkamerat med blant annet David Villa.

  – Jeg gleder meg til å komme til New York, og spille i MLS for et av ligaens beste lag, sier Berget til klubbens nettside.

  Berget
  Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix