NRK Meny
Normal

- Må være bedre i år

Storhamar Dragons håper på et jubelår etter fjorårets skuffende femteplass. Stjernen gjester Hamar i sesongåpninga lørdag.

Storhamar
Foto: Skrefsrud, Lars Erik / SCANPIX

Det er klart for seriestart i ishockey denne helga. Søndag møter Lillehammer Lørenskog, mens Storhamar starter sesongen allerede i dag hjemme mot Stjernen.

Etter en litt skuffende sesong i fjor med femteplass i serien, håper Storhamar-trener Rune Gulliksen på bedre tider i år.

- Vi har sagt som mål at vi ønsker å forbedre oss for hvert år. Med tanke på fjorårets resultat vet vi godt hva vi sikter mot i år. Vi skal ta kamp for kamp, så får vi telle opp til slutt, sier Gulliksen.

Tror ikke på Lillehammer-medalje

Mens pucken gikk litt stang-ut for Storhamar Dragons i fjor, var Lillehammer sesongens store overraskelse med bronse i seriespillet. Men trener Tor Nilsen mener det ikke er realistisk med ny medalje til Lillehammer i år.

- I utgangspunktet så er det ikke realistisk. Det finnes klubber som har betydelig større rammer og spillerstaller, og de skal ha en fordel av det over 45 kamper.

- Sparta, Stavanger og Vålerenga i tillegg til Lørenskog som vi møter på søndag skal være de fire sterkeste lagene på papiret, sier Nilsen.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Brann i enebolig i Stange

    Det brenner i en vegg i en enebolig i Stange i Hedmark, melder politiet klokken 02.45 natt til lørdag. Det er ingen åpne flammer, men en del røyk. Brannvesenet er i gang med slukking. Ifølge politiet er det ingen personer i huset.

  • Mot kald helg

    Det blir stort sett kuldegrader i Hedmark og Oppland i helga, seier meteorologen. Laurdag blir det truleg skya med enkelte sludd og snøbyer, og det kan også bli tåke i låglandet. Men likevel kan vi vente nokre solgløtt inn i mellom. Søndagen blir det bra vêr ifølgje meteorologen.

  • Elg langs vegane

    Det er mykje elg som går langs vegane i både Hedmark og Oppland i ettermiddag. Vegvesenet ber bilistar vere obs på dyra, og seier det mellom andre stadar er elg ved vegen på Rv 3 i Gjøvik-området, Rv 4 ved Harestua og langs E6 ved Brumunddal.