NRK Meny
Normal

- Lurte unge jenter

I går ble en mann fra Ottadalen siktet for å ha tatt kontakt med yngre jenter via en falsk facebook profil.
Politiet ber foreldre følge med på hva ungene foretar seg på pc-en.

Jobber på en PC

ILLUSTRASJONSFOTO

Foto: Scanpix/Reuters

Politiadvokat Lars Ringvik ved Gudbrandsdal politidistrikt ber foreldre følge med ungenes pc-bruk. I går ble en mann fra Ottadalen siktet.

- Kledd seg naken

Mannen skal bl.a. ha kledd seg naken foran web kamera og utgitt seg for en annen enn den han er. Politiadvokaten ser alvorlig på saken:

- Det er alvorlig når en voksenperson utgir seg for å være langt yngre enn det han er, og at han forleder yngre jenter til opptre på nettet foran web-kamera og foreta seg visse handlinger, sier Ringvik.

- Ukjent omfang

Politiet kjenner i dag ikke omfanget i saken, om det for eksempel er avtalt møter.

- Hva skjer videre nå?

- Vi skal prøve å kartlegge hvor mange jenter det er snakk om her og deretter få brakt på det rene hva som har skjedd.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Seks i samme bil bøtlagt

  Seks personer i samme bil ble søndag ettermiddag bøtlagt. Ingen av dem brukte bilbelte. Det skjedde da Utrykkningspolitiet stanset en bil på riksvei 4 på Dalsjordet i Gjøvik.

 • Gulliksen til Tyskland

  Elverum håndballs gode høyrekant Kevin Gulliksen går til tyske Minden. Det melder Østlendingen. Det betyr at det bare ble med en sesong for Gulliksen hos serieleder Elverum. I Minden blir han lagklamerat med en annen tidligere elverumspiller Magnus Gullerud.

 • Veiby nummer 3 i Rally Sweden

  Kongsvinger-kjøreren Ole Christian Veiby kom på tredjeplass i den neste raskeste klassen (WRC2) i Rally Sweden som blant annet ble kjørt i Grue og Åsnes. Japaneren Takamoto Katsuta vant. Franske Thierry Neuville vant den raskeste klassen, med Andreas Mikkelsen på 3. plass.

  Ole Christian Veiby nr 3 i Rally Sweden
  Foto: Even Management