- Jeg vil kjøpe BMW!

Miran Ibrahim tok som vanlig turen innom Coop på Flisa for å sjekke Lotto-kupongen sin. To minutter senere var han mangemillionær. Nå blir det sølvdress.

Jublende Lotto-millionær
Foto: Ann-Kristin Mo / NRK

 

Det var en bokstavelig talt hoppende glad Miran Ibrahim som NRKs utsendte tilfeldigvis møtte utafor Coop på Flisa. Vantro, men jublende over å vite at 15,7 millioner kroner er på vei inn på konto.

- Jeg vil kjøpe meg en BMW og en sølvdress!

Miran Ibrahim

28-åringen har en liten sønn og sammen med kona jobber han tolv timer i døgnet for å få pizzarestauranten til å gå rundt. - Jeg vet ikke om jeg vil bake flere pizzaer, men jeg trives kjemegodt i jobben, forteller Ibarhim.

Ga million-beskjeden
Foto: NRK

Ibrahim pleier å kjøpe uregistrerte kuponger, og var ikke klar over at det var gjort kjent i lokalavisa at det var en spiller i Flisa-området som hadde fått full pott. - Jeg er veldig glad i Lotto, røper Ibrahim.

Ble ikke trodd

Han trodde ikke på butikkmedarbeider John Skrødahl som tok i mot kupongen og fortalte ham den gode nyheten. - Jeg ble helt skjelven sjøl, sier Skrødahl. Han måtte snu skjermen for at Ibarhim med egne øyne skulle se at han faktisk hadde vunnet nesten 16 millioner. - Da begynte han å hoppe rundt og ga meg en klem, forteller

NRK ble invitert med på feiring, og på menyen: is og brus. Nå tar familien dagen fri for å feire og planlegge framtida.

Miran Ibrahim kom til Norge fra Irak som asylsøker i 1998, og er nå på åttendeplass over lista over de mestvinnende Lotto-millionærene i landet.