NRK Meny

- Byfest-suksess må utnyttes videre

Gjøvik kommune ønsker å utnytte byfesten på lørdag til å skape oppmerksomhet rundt de langsiktige planene for sentrum av byen, sier ordfører Bjørn Iddberg. Han mener at den store byfesten på lørdag var en stor suksess, og at fokuset nå må rettes mot ytterligere forbedringer av samferdsel og arealutnytting i byen.

Ordfører i Gjøvik, Bjørn Iddberg
Foto: NRK

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Folldøl slipper søppel-bot

    En gårdbruker i Folldal slipper bot etter først å ha blitt anmeldt for forsøpling med en privat avfallsplass i nærheten av elva Folla. I følge Østlendingen slipper mannen å betale fordi han på eget initiativ har ryddet opp etter seg.

  • Reiselivspris til Trysil

    Destinasjon Trysil og Trysil Bike Arena har vunnet reiselivsprisen for 2017. Destinasjonen får prisen for sykkelsatsingen i Trysilfjellet som er bygd opp over tre år. Juryen skrev blant annet i sin begrunnelse at anlegget er unikt i Skandinavia og gir en tilrettelagt opplevelse for hele familien.

  • Ingen omkamp om bompenger

    Løten Frp fikk ikke med seg de andre partiene i kommunestyret i Løten i går kveld da de ville ha en omkamp om bompenger på riksveg 3/25. Samferdeslsministeren har uttalt at det er opp til politikerne lokalt om de vil redusere eller fjerne taksten etter at bevilgningene er økt. Flertallet i kommunestyret står på Stortingets vedtak om bompenger også på sidevegene.