NRK Meny
Normal

- Lurt å lytte på radio

En stjålet bil ble funnet noen få minutter etter at den ble meldt på radio i dag tidlig - i grøfta like ved Tonsåsen i Etnedal.

NRK Hedmark og Oppland meldte i dag tidlig i sin morgensending at en "svart Skoda Fabia" ble stjålet i Lillehammer.

Oppdaget bilen like etterpå

– Jeg hørte på radioen om den stjålne bilen. Like etterpå så jeg en svart Skoda Fabia ligge i grøfta like ovenfor Flaggfjell kro her i Etnedal, forteller en lytter.

– Jeg gikk ut og sjekket om det var noen personer i bilen. Man vet jo ikke om det har vært en ulykke der noen kanskje er skadd. Bilen viste seg heldigvis å være tom.

Respons etter Twitter-meldinger

Politiet melder stadig på Twitter om stjålne biler, og det har vist seg at radiomeldinger om disse noen ganger fører til svært rask respons fra lyttere.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Akan-pris til Kongsberg

    Akan-prisen, som er en pris som går til en virksomhet som har jobbet svært godt rusforebyggende, går i år til Kongsberg Defense and Aerospace. Akan kompetansesenter sier bedriften jobber svært systematisk med forebygging av avhengighetsproblematikk.

  • Russen får ikke nyte medbrakt

    Helsedirektoratet presiserer at russen ikke kan nyte medbrakt alkohol på russetreff. Politidirektoratet har sendt ut nye retningslinjer, som skal sikre at reglene for alkoholbruk på offentlig sted blir håndheva likt i alle politidistrikt.

  • Bøverdalen uten mobildekning

    Telenors mobilabonnenter i Bøverdalen i Lom risikerer å bli uten telefon hele denne uka. Det skriver GD. En sender er ute av drift på grunn av nedising, men så lenge det ikke er snøscooterføre i fjellet er det ikke mulig for Telenors å ta seg inn til stasjonen.