Hvilken flash trenger jeg?

For å bruke NRK Radio anbefaler vi at du har den siste versjonen av Adobe Flash installert på din PC eller Mac. NRK TV benytter ikke Adobe Flash til avspilling.

Ønsker du å oppgradere til siste versjon, klikk på denne lenken.

Hvis du ikke ønsker, eller ikke har mulighet til å benytte Adobe Flash, finner du andre alternativ under innstillinger.

Har du Mac med Safari og problemer med avspilling, kan du gå til "Safari" -> "Valg" -> "Sikkerhet" -> "Programtilleggsinnstillinger..." -> "Adobe Flash Player" og velge På for radio.nrk.no. Alternativt last ned en annen nettleser som Chrome eller Firefox.