Hopp til innhold

Hjelp for NRK TV

Velkommen til NRK TV og NRK Super. Her vil du finne bruksanvisning for spilleren, teknisk hjelp samt svar på ofte stilte spørsmål.

Avspilling: Finn og trykk på ønsket program, enten via en av kategoriene eller søk. Kvaliteten på avspillingen tilpasser seg automatisk etter kapasiteten på enheten og internettoppkoblingen din.

Rettigheter: Alle TV-/radioprogrammer er tydelig merket med hvor lenge de er tilgjengelige som opptak. TV-programmer varierer fra én uke, én måned eller lengre avhengig av våre rettigheter.