– Men jeg er jo i Norge!

Du kan få beskjed om at du ikke får sett et program fordi du sitter i utlandet, mens du faktisk sitter i Norge.

Dette kan skyldes at avspillingsenheten du benytter er koblet til en utenlandsk IP-adresse. Hvis du for eksempel jobber i Norge, men i et internasjonalt firma, kan internettserveren stå i utlandet og gi enheten din en utenlandsk IP-adresse.

Dersom du sitter på utenlandsk IP-adresse vil du kun ha mulighet til å spille av programmer som vi har rettigheter til å vise utenfor Norge. Hvis du er tilkoblet en norsk internettleverandør, men likevel ikke får adgang - sjekk din IP-adresse her og send den til NRK Publikumsservice slik at de kan undersøke saken.

Her er oversikten over programmer vi har rett til å vise i utlandet.