Norges rareste talkshow er historie!

Halvseint har gått i to sesonger og blitt nominert til både Amanda, kortfilmpris i Grimstad, Festival d’animation d’Annecy og Gullruten. Etter den forrykende avslutningen i siste episode av sesong 2 har Felix nå flyktet til Thailand. Du kan se aller siste episode 29.desember 2008 på NRK3 klokka 20.45!

7 Kommentarer »

 1. Gleder meg!

 2. Yahooooo!

  ;-)

 3. Gratulerer med Gullrute-nominasjonene!

 4. GRATULERER MED NOMINASJONENE! Jeg heier på dere :)

 5. Yahda, det var fanimæ på høg tid at Halvseint blei annerkjent som den spydspissen det faktisk e i norsk fjernsyn! Når æ ser rekka av de tomme skuespelleran, maleran, førfatteran og jævla gittaristan sett på Grosvold, Seinkveld, tabloåid eller ka faen, å lir av sæ uvesentligheta som kunna fådd sjøl den mest pliktoppfyllandes nattevakt te å kollaps av uttmattels, så må æ sei det e besynderlig at Halvseint enno ikkje har fått sine fortjente 4,6 milliona sjåera. I den herre sesongen kjæm det folk som kan dø på kommando, vi avsløra forsvarets minesamarbeid med Kongsberg våpenfabrikk i nord Afghanistan, og dokumentera Oslo sporveiers enorme ødeleggelsa i hovedstaden. Men e det nån som bryr sæ? Neeeida, det e Lene Alexandra og jævla Aylar i haue og rævva, sausa med kvasiintelektuelle utredninga om fargen på Lars Sponheim sitt pålegg.
  Vess det norske folk ikkje tæk sæ alvorlig sammen under Halvseints andre sesong, så stekk vi te Gibraltar og oppretta ein strå-kanal på satellitt og senda kvaliteten vår ut i tomme lufta, kor den blir satt pris på! Så får vi sjå om vi får med eit par gullruta vi kan ha som brevpressa på kontoret når vi drar.
  Løkke tel!

 6. her er jaggu folkene bak halvseint på Frkost-tv! se her: http://www1.nrk.no/nett-tv/indeks/127411

 7. Trøndere ut av Oslo. La oss innfødte og utenlandske innvandrere være i fred for faen.

Legg igjen en kommentar