NRK Meny
Normal

Vinnere av bildekonkurransen mandag

Hver dag under Finnmarksløpet deler vi ut premier til de beste hundebildene som deles med oss via emneknaggen #NRKbjeff.

hovedvinner

Det er tydelig at det er mange gode fotografer der ute, for vi har mottatt hundrevis av bilder på mandag. Alle innsendte bilder i vår konkurranse kan du se nederst i denne artikkelen.

Hver dag under Finnmarksløpet deler vi ut en DAB-radio fra NRK i hovedpremie, og sitteunderlag fra NRK Finnmark til tre andre vinnere.

Les her hvordan du deltar i konkurransen vår

Det sies at et bilde kan si mer enn tusen ord. Av og til kan det likevel være riktig så hyggelig å lese en god historie til bildet. Dagens vinnere hadde ikke bare fine bilder, men det var også en god historie med bildet.

Mandagens hovedvinner har beskrevet hundene sine med en morsom vri.

Laster Instagram-innhold

En snodig liten flokk: en overivrig "valp" med to propeller som ikke har tid til å stå i ro, en tjukk liten tøtte med løpetid, og Rasle med den vonde hoften sin. Men jammen blir det noen fine turer.

Vi har også valgt ut disse tre bildene med historie.

Laster Instagram-innhold

Jeg tror aldri jeg har vært så redd som jeg var i dag når jeg presterte å miste sleden på vei ut av hundegården. Jeg tror heller aldri jeg har vært så lettet og glad som jeg var i dag, når jeg en liten kilometer løpende inn i løypa, så sleden min og at lederne mine hadde snudd og stoppet spannet. Og ikke minst stolt!! Flinke, gode hundene "mine" ♡

Vinnerbildet

Woups ser fram til å bli stor. Finnmarksløpet lokker.

Laster Instagram-innhold

#simbathedog mistet litt matlyst og spiste litt lite idag. Kanskje er det varmen, eller så er han blitt godt vant i ferien. Iallfall spiste han opp maten når jeg satte matskåla på et eget teppe. Snakk om spisevaner for #simbathehunter

Send en mail til finnmark@nrk.no med navn og adresse.

Fortsett å dele bilder med oss via #NRKbjeff og vinn premier hele uka. Her er alle innsendte bilder hittil:

Laster innhold, vennligst vent..