NRK Meny
Normal

Gikk du glipp av dagens direktesending fra Levajok?

Da har du en ny sjanse nå. Se opptak av torsdagens direktesending fra Levajok

Direkteoppdatering fra Finnmarksløpet.

Se torsdagens direktesending fra Levajok.

I dag er det Levajok 2 det handler om og nå gjenstår det bare to sjekkpunkt før de er i mål i Alta. En verdensmester skal kåres og det er tittelen alle kjører for nå. De fem ledende spannene er alle velkjent i teten fra tidligere år. Sigrid Ekran, Inger Marie Haaland og Ralph Johannessen har alle vunnet tidligere, mens Kjell Brennodden og Birgitte Ness Wærner har hver sin 2.plass fra før.

Strategiene for løpet er satt på forhånd, uten at kjørerne røper særlig mye av den. Det er nå de kommer til syne. Kjell Brennodden valgte å kjøre gjennom sjekkpunktet i Sirbma, da var ikke Sigrid Ekran sein med å komme seg på sleden. 40 minutter senere var hun på meiene etter Brennodden, med Birgitte Ness Wærner hakk i hel.

Created by InfoDispatcher

Her kommer Sigrid Ekran inn på sjekkpunktet i Levajok. Video: Liss Jacobsen

På etappen til Levajok ble det endring i teten. Sigrid Ekran kjørte forbi Kjell Brennodden og kom derfor først inn til Levajok, klokken 09.30

Created by InfoDispatcher

En time etter Sigrid Ekran, kom Kjell Brennodden inn til Levajok. Han kunne fortelle om et forferdelig uvær på veien. Video: Liss Jacobsen

Det er meldt uvær akkurat i det kjørerne skal de siste etappene inn mot Alta. Det uværet kan se ut til å ha slått til allerede. Handlerteamet til Kjell Brennodden meldte på facebook at 66-åringen hadde stoppet i 30 minutter på vei ned fra fjellet mot Levajok, på grunn av sterk vind.

I torsdagens direktesending er det teten og konkurransen som skal vies mest tid. Handlere til Sigrid Ekran, Petter Ekran, er med og kona til Kjell Brennodden, Solbjørg Sunde.

Se direktesending her

Se opptak av direktesendingen fra Varangerbotn.

Direkterapport fra hundesledekonkurransen Finnmarksløpet.

Se opptak av direktesendingen fra Kirkenes.

Inghild og André loser deg gjennom Finnmarksløpet - direkte.
Direktesending fra Levajok

Se opptak av direktesendingen fra Levajok.

Med Inghild og Andre. Direktesending fra Finnmarksløpet.

Se opptak av direktesendingen fra starten i Alta sentrum.