NRK Meny
Normal

Snuhavnselskap har ikke gitt opp

Northcape Turnaroundport AS skal ha nye møter imorgen om snuhavna i Porsanger. Dermed utsetter de styrets beslutning om å melde oppbud idag.

Snuhavn i Porsanger

Slik skal snuhavnen i Porsanger etter planene bli.

Foto: Pressebilde / Northcape Turnaround Port

Styreleder i Northcape Turnaroundport AS, Per Amundsen, holder kortene tett til brystet om møtene selskapet skal ha imorgen.

– Jeg skal ikke gi noe uttrykk for hvem jeg skal møte på tirsdag, men det er et møte som skal gjennomføres og det har stor betydning for selskapets videre drift, sier Amundsen.

Fredag meldte snuhavnselskapet at de ville slå seg konkurs idag .

Usikkerheten rundt om det blir snuhavn i Porsanger, har levd sitt eget liv i flere måneder nå. Allerede i januar ble det klart at den største investorgruppen, med amerikanske John Howard Kunkel III i spissen, hadde trekt seg med rundt 32 millioner kroner.

Les også: Snuhavn i økonomisk uføre

Les også: Selger ikke rådhus likevel - NRK - Finnmark

Per Arve Amundsen

Styreleder i Northcape Turnaroundport AS,Per A. Amundsen, vil ikke fortelle hvem han skal i møter med i morgen om snuhavna.

Foto: Dragan Čubrilo / NRK

Dialog hele helga

Ordfører i Porsanger kommune, Knut Roger Hansen, er svært ordknapp om hva han vet.

– Jeg kan ikke kommentere hva som er blitt sagt, men jeg har vært i dialog med selskapet hele helga. Det foregår enkelte prosesser som jeg ikke vil gå inn på, sier Hansen.

Porsanger kommune fikk på fredag avslag fra fylkesmannen på søknaden om å få lov til å ta opp lån på for å kjøpe seg inn i snuhavna.