Vestre Jakobselv i Klassequizen
Foto: Sidsel Vik

Klassequizen i Finnmark 2017

Oppsummert

441 skoler er med når NRK for femte år på rad arrangerer «Klassequizen», en nasjonal konkurranse for tiendeklassinger. I Finnmark har 16 skoler meldt seg på og de tre beste skal til slutt kjempe om hvem som skal representere fylket i landsfinalen.

 • Kjøllefjord tar ledelsen

  Kjøllefjord skole fikk i 10 poeng i Klassequizen og tar dermed over førsteplassen som eneste skole med mer enn ni poeng. Neste skole ut er Lakselv ungdomsskole og de hører du på ettermiddagssendinga mandag 13. mars.

 • Fem poeng til Honningsvåg

  I dag var det Honningsvåg Skole sin tur i Klassequizen. For å komme på førsteplass måtte de fått over ni poeng, men elevene fra Honningsvåg endte til slutt opp med fem. På onsdag er det elevene ved Kautokeino skole som skal i quiz-ilden.

 • 7 poeng til Havøysund

  Det ble totalt sju poeng til 10.-klassingene ved Havøysund skole. Det betyr at Fjordtun skole, Tverrelvdalen skole, Sandfallet ungdomsskole og Kirkenes ungdomsskole fortsatt leder konkurransen med ni poeng. Du kan høre gårsdagens episode her.

 • Sju poeng til Kvalsund skole

  På Kvalsund skole går det kun sju elever på 10. trinn. Tre av dem deltok på dagens runde i Klassequizen, og ungdommene fra Kvalsund endte til slutt opp med sju poeng. Mandag 20. februar er det duket for en ny runde med Klassequiz, og da er det elever ved Havøysund skole som skal til pers.

  Kvalsund skole er med i Klassequizen
  Foto: Andrea Lindquist / NRK