Finalen i Klassequizen 2017
Foto: NRK

Klassequizen i Finnmark

 • Tana vant første finale

  Laget fra Tana vant den første av to Klassequiz-finaler i Finnmark, og er klar for hovedfinalen. Fredag er det finale to i Finnmark, der det avgjøres hvilket lag som blir med Tana til Oslo, når finalerundene sendes på TV i april og mai.

 • Hasvik skole i Klassequizen

  Hasvik skole var siste skole ut i årets Klassequiz. Vanja Wollik, Nils Jørgen Lind og April Kristiansen representerte skolen og med hele 8 av 12 mulige poeng. Det blir to fylkesfinaler i neste uke. Den første starter på torsdag og da skal vi til Tana bru. På fredag blir det fylkesfinale i Hammerfest.

  Hasvik skole Klassequizen 2018
  Foto: Anniken Pedersen / NRK
 • Høgtun skole i klasequizen

  Det er full konsentrasjon når Hilda, Tim Odin og Ian fra Høgtun skole i Øksfjord blir utfordret av quizmaster Anniken Pedersen i klassequizen. De endte med 7 av 12 mulige poeng. Det er foreløpig ingen andre enn Tana bru som har klart full pott – og det når vi nærmer oss slutten. I morgen er det tid for siste skole ut- da skal vi til Hasvik.

  Høgtun skole klassequizen 2018
  Foto: Anniken Pedersen / NRK
 • Kautokeino i klassequizen

  Sondre Biti, Martin Lemand Sandvik og Elina Johansen representerte Kautokeino skole i årets klassequiz. De endte med ni poeng, og det betyr at Tana bru, Kirkenes og Breilia skole fremdeles topper tronen. Tana bru ligger helt på topp med 12 poeng av 12 mulige.

  Logo klassequiz
  Foto: NRK
 • Havøysund skole i klassequizen

  Tiendeklassingene Kristine Thomassen Kuivalainen, Trygg Rølsåsen og Kenneth Bjørnå fra Havøysund skole var i aksjon under dagens klassequiz. De endte med 5 av 12 mulige poeng. Det er fortsatt Tana bru som leder i Finnmark, med hele 12 av 12 mulige poeng.

  Havøysund skole
  Foto: Anniken Pedersen / NRK