NRK Meny
Normal

Innlagt på sykehus etter vold – mann arrestert

En mann i 20-årene er innlagt på Kirkenes sykehus etter å ha fått bank på et russetreff natt til søndag. Én person er arrestert, men politiet utelukker ikke flere pågripelser.

Kirkenes sykehus
Foto: Knut-Sverre Horn

Det var mannen selv som kontaktet politiet etter at han var innlagt på Kirkenes sykehus søndag morgen og meldte ifra om voldshendelsen.

Mannen skal ifølge politiet ha fått juling på et russetreff i Sandnesdalen i Sør-Varanger, rundt én mil sør for Kirkenes.

Venter på avhør

Politiet vet ikke om personene involvert i voldshendelsen er russ eller ikke.

– Vi har gjennomført avhør av fornærmede på sykehuset. Vi har fått flere navn på personer som kan være involvert i hendelsen og vi jobber nå med å finne ut hvor disse er, sier operasjonsleder Torfinn Halvari ved Finnmark politidistrikt.

De involverte er alle i alderen 17 til 20 år, opplyser politiet. Én person er pågrepet og sitter nå i arresten på Kirkenes politistasjon.

– Vi venter nå på at han er tilstrekkelig edru til at vi kan gjøre et avhør av ham. Vi vet ikke hvor mange som har vært involvert i voldshendelsen, men det er i alle fall snakk om tre stykker, sier Halvari.