Håper obduksjonsrapporten kan gi svar

Fortsatt uklart hva som har skjedd med 54-år gamle Nijole Ziliene.

Laster kart, vennligst vent...

Nijole Ziliene (54) ble mandag funnet omkommet av naboer. Hun ble funnet i ulendt terreng like ved sin bolig i Rypefjord, sør for Hammerfest sentrum.

– Det er gjort en del etterforskning, men vi har ikke kommet i mål med å finne ut hva som har skjedd. Vi holder alle muligheter åpne, sier Bjørn Tore Svensen, etterforskningsleder ved Hammerfest politistasjon.

54 år gamle Nijole Ziliene fra Litauen ble funnet med skader på kroppen i en steinur på utsiden av sitt eget hus mandag.

Det pågår nå teknisk etterforskning basert på funnene som er gjort på stedet. I tillegg får politiet nå en midlertidig obduksjonsrapport fra Tromsø. Den endelige rapporten er først klar om noen uker.

– Vi kan håpe obduksjonsrapporten kan gi noen svar, men det er for tidlig å si noe ennå, sier han.

Politiet har frigitt navnet på kvinnen etter at de pårørende var varslet. Kvinnen hadde slektninger i sitt hjemland, Litauen, og derfor har dette arbeidet tatt tid. Kvinnen hadde familie og barn i Hammerfest.

Etterforskningslederen sier at de fortsatt er på jakt etter tips i saken.

– Vi gikk ut tidligere i uka og etterlyste folk som kunne ha sett henne natt til søndag. Den siste sikre observasjonen vi har er fra klokken 01.00. observasjoner av henne etter dette er av stor interesse, sier han.