Ber vitner ta kontakt etter knivangrep

En mann ble tidlig tirsdags morgen angrepet av to menn, som skar han i fjeset med kniv og slo ham bevisstløs. Politiet har foreløpig ingen mistenkte i saken.

Kenneth Nilsen

Etterforskningsleder Kenneth Nilsen håper vitner vil ta kontakt med politiet.

Foto: SANDER ANDERSEN / NRK

– Vi har hatt fornærmede inne til et nytt avhør i dag, og har fulgt opp med ytterlig taktisk og teknisk etterforskning uten at det har kommet frem noe revolusjonerende, sier etterforskningsleder Kenneth Nilsen ved Vest-Finnmark politidistrikt.

Hendelsen skal ha skjedd mellom 04.00 og 08.30 ved BUL-huset i Alta.

Ble skåret med kniv i fjeset

– Vi har ingen mistenkte i saken så langt, sier Nilsen.

De ber nå personer som har gått forbi BUL-huset i det aktuelle tidsrommet om å ta kontakt med politiet, i håp om mer informasjon om saken.

Den fornærmede fortalte tirsdag til Altaposten at han ble angrepet av to menn. Han skal ha klart å slå ned en av dem, men ble så angrepet av den andre med kniv.

– Han skar meg opp fra munnvika til haka og deretter slo han meg med noe hardt i bakhodet. Jeg ble da liggende på bakken i to timer, bevisstløs, sier han til Altaposten.

– Fremdeles trygt i Alta

Nilsen sier at skadene ble behandlet på helsesenteret i Alta. Han ser ikke noe behov for å gi befolkningen spesielle forholdsregler i etterkant av hendelsen.

– Nei, vi har ingen grunn til å gå ut med slike advarsler. Det er fremdeles trygt å ferdes i Altasamfunnet.