skilleFilmfestivalen i Cannes 2004, banner, enkelskilleFilmquizskille_sluttUnderholdning: Walkabout
film_film_på_dvd_3_1_banner
Her er du: NRK.no > Film > Film på DVD Sist oppdatert 20:47
DVD-ARKIVET
A B C D E F G H
I J K L M N O P
Q R S T U V W X
Y Z Æ Ø Å 0-9
ALLE TITLENE
BARNEFILM PÅ DVD
 
MERK: DVD-Guiden er en oversikt over DVD-utgivelser i Norge. Listen er ikke på noen måte komplett, men inneholder utgivelser som NRK.no anbefaler og vil således være en guide til den som søker etter gode filmer å leie eller eie.
Terrorisme er et hett tema. Steven Spielberg kommer derfor til dekket bord med filmen ”München”, en sterk skildring om det som skjedde etter at terrorister drepte 11 israelske idrettsutøvere under 1972s olympiske leker i Tyskland. Vår anmelder er svært begeistret.
Mer 

Nye høydepunkter

Seinfeld sesong 5 og 5

Nye to sessonger med Seinfeld er tilgjengelig på DVD. Nå er vi inne i ”gullalderen” med sessongene 5 og 6 av i alt I tillegg er det et vel av bonusmateriale å fordype seg i. 5 stjerner.

Klodenes kamp

Steven Spielberg + Tom Cruise = storfilm! "Klodenes kamp" ble en pen suksess på kino, og ingenting tyder på at dvd-en blir noe annet. Det er en pen utgivelse som tar vare på det som er aller viktigst i denne filmen, nemlig de spektakulære bildene og den tordnende lyden som jeg opplevde på kino.

Star Wars Episode III – Sithene tar hevn (5)

Det er fullbragt for George Lucas. Han har satt ett kult punktum for sin Star Wars-saga med ”Episode III – Sithene tar hevn”.

Team America

Hysterisk morsom, satirisk og original dukkefilm. Og totalt politisk ukorekt.
South Park gutta har gjort det igjen.
Mer 

Finding Neverland

Hjertevarm historie fortalt gjennom glimrende skuespillere, sier vår anmelder og gir en klar 4'er.
Mer 

Betty Blue

Kritikerrost, intenst og erotisk drama fra 1986. Den unge og vakre Betty snur opp ned på livet til Zorg, en tretti år gammel løsarbeider og hobbyforfatter.
Med: Béatrice Dalle og Jean-Hugues Anglade
Regi: Jean-Jacques Beineix

Collateral

En film med Tom Cruise er aldri dårlig. ”Collateral” er heller ikke det, men er samtidig et stykke unna den kvaliteten vi er vant til fra både Cruise og regissør Michael Mann, men like vel verd 4 stjerner.
Mer 

Shrek 2

"Shrek 2" er morsom underholdning som setter eventyrklisjeer på hodet til stor begeistring for oss alle, mener vår anmelder og gir den 5 blanke stjerner.
Mer 

Ny filmatisering

Jorden rundt på 80 dager

Jorden rundt på åtti dager ble skrevet av Jules Verne mot slutten av attenhundretallet, og har forbløffet generasjon etter generasjon siden da. Den har blitt filmatisert mange ganger, og her kommer joggu en til, denne gangen litt kjappere og med mer humor. Vår anmelder likte mye ved den.
Mer 

 
10 SISTE DVD PÅ FILM
KINOGUIDEN
6 stjerner
5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne
 
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no