Wok med reinsdyrlever Vi byr på samisk leverluksus. Lever blir ofte valgt bort til fordel for rent kjøtt. Men lever har masse god næring. Lar du den trekke i melk og tilsetter gode krydder, får du en himmelsk hverdagsmiddag.
Kung Pao chicken Kung Pao chicken er kyllingretten som har en perfekt kombinasjon av surt, søtt og salt. Klassikeren kommer fra provinsen Sichuan i Kina.
Peppergris med fruktchutney Hjemmelaget og Bali-inspirert gryte med marinert svinefilet, rabarbrachutney og kål.
Biryani med kylling Kylling biryani byr på møre kyllingbiter i krydret og smakfull saus. Biryani har sine røtter i Midtøsten, men er mest populær i Pakistan og India. En alt-i-ett-gryte av et festmåltid.
Wok med nudler og peanøttsaus En smaksrik wokrett som er enkel og kjapp å lage. En krydret peanøttsaus gjør det lille ekstra.
Kylling-karri-suppe i wok - Jeg har laget den en del ganger og ble opprinnelig innspirert av både Barmen og Floyd, når de laget mat fra Asia. Det sier Morten Jespersen, som har sendt oss sin egen oppskrift på suppe i wok!
Kylling som i Kina Her er en wok-gryte der kyllingen er marinert i soyasaus og konjakk. Serveres med ris fra østen.