Hopp til innhold
Rikard Norling og Vibeke Johannessen under Vestlandsdebatten.

Norling: – Bråket gjer ingen skilnad på mitt arbeid

Temperaturen var som venta høg under Vestlandsdebatten i kveld. Brann-trenar Rikard Norling meiner likevel at bråket rundt styret ikkje påverkar førebuingane hans til 1. divisjon.

Kjell Tennfjord, Davy Wathne, Frank Aarebrot og supporterleder Roger Lillebøe-Hansen stiller til debatt om sportsklubben Brann på Kvarteret.

– Engasjementet kan skremma folk vekk frå Brann

Kjell Tennfjord meiner engasjementet rundt Brann gjer at det kan bli vanskeleg for valkomiteen å få tak i dei klubben treng til styre og stell. I kveld møter han supporterane til debatt.

Debatten fra Det Akademiske Kvarter i Bergen. Sendingen er et samarbeid mellom NRK Hordaland og Studentersamfunnet i Bergen.

Høy pris for å mene

Å stå fram med en kontroversiell mening har en høy pris. I Vestlandsdebatten i kveld spør vi om den reelle ytringsfriheten er truet når mange opplever seg mobbet til taushet.

Vestlandsdebatten 23. oktober 2014: Vestlandet og oljenæringen er tema for debatt nummer tre arrangert av Studentersamfunnet i samarbeid med NRK Hordaland.

Debatt: «Det var en gang en oljenasjon»

Vestlandet og oljenæringen er tema for debatt nummer tre arrangert av Studentersamfunnet i samarbeid med NRK Hordaland. Følg debatten her direkte fra klokken 18.50 i kveld.

Sjå heile Vestlandsdebatten om OL her.

– Kanskje den største PR-bommen i historia

Fleire PR-toppar har vore kritiske til OL-kampanjen. Også sponsorkonge Jacob Lund meiner kommunikasjonsstrategien har vore ein katastrofe.

Har stengingen vært en suksess – og er Vågsbunnen byens nye åpne russcene? NRK og Studentersamfunnet inviterer til direktesendt debatt i kveld.

Var det riktig å stenge Nygårdsparken?

Har stengingen vært en suksess – og er Vågsbunnen byens nye åpne russcene? NRK og Studentersamfunnet inviterer til direktesendt debatt i kveld.

Se hele debatten fra Kvarteret i reprise her.

Se den store vestlandsdebatten

Alle de fire partilederne fra Vestlandet stilte opp da NRK, BT, BA og Studentersamfunnet i Bergen inviterte til debatt på Kvarteret onsdag. Se debatten på nytt her!

Knut Arild Hareide frå Kristeleg folkeparti møter Gjermund Hagesæter frå Framstegspartiet i duell om kristne verdiar.

Skulda KrF for å vera uklare på kristne verdiar

Moskear, alkohol, porno og Nord-Korea var tema då Knut Arild Hareide frå KrF og Gjermund Hagesæter frå Frp duellerte om kven som har best appell hjå kristenfolket.