Hopp til innhold
Ole Gunnar Solskjær deltar på ringedugnad for å samle inn penger til TV-aksjonen.

I dag håpte Solskjær på tap for Molde

Under dagens ringedugnad, og innsamlingskonkurranse, gikk UNICEF-ambassadør og trener for Molde FK Ole Gunnar Solskjær mot sitt eget lag.

Marius Hammer

Ny innsamlingsrekord

Det ble ny innsamlingsrekord fra Møre og Romsdal til TV-aksjonen. Bidraget til Røde Kors ble på over 13,2 millioner kroner

TV-aksjon Kristiansund 3

Flere kommuner mangler bøssebærere i år

TV-aksjonen er jevnt over fornøyd med tilsiget av bøssebærere, men peker ut flere steder der de trenger flere, blant annet i Østfold, Møre og Romsdal og Rogaland.

tv-aksjon Møre og Romsdal

Se resultatet av bykampen for TV-aksjonen

I dag konkurrerte næringslivet i tre av fylkets byer om hvor mye de kunne klare å samle inn på to timer til årets TV-aksjon.

Vennskapskamp AaFK-Hødd

70.000 kroner til TV-aksjonen etter fotballkamp

Vennskapskampen mellom AaFK og Hødd endte med seier 6-3 til AaFK, men den store vinneren er årets TV-aksjon. Inngangsbillettene fra nesten 700 tilskuere gir rundt 70.000 kroner i kassa. Disse pengene overføres til TV-aksjonen.

Marius Hammer

Etterlyser kreativ pengeinnsamling

Søndag er det fotballkamp mellom Hødd og AaFK til inntekt for TV-aksjonen. Innsamlingslederen i Møre og Romsdal, Marius Hammer, oppfordrer alle til å tenke kreativt for å få inn mest mulig penger til årets aksjon. Inntektene går til Røde Kors.

Østremssetra Opp

Her spring dei for årets tv-aksjon

– Når tv-aksjonen startar 24. oktober kan vi sette oss ned og vite at vi har bidratt, seier tidtakar Helge Fuglseth. 67 løparar sprang ut frå start ved Emblemssanden i Ålesund.

Marius Hammer

Meir enn to millionar skal få hjelp

Marius Hammer skal for tredje gong lede TV-aksjonen i Møre og Romsdal. Pengane frå årets aksjon går til Røde Kors.

Erik Walderhaug Lange og resten av familien

Erik (3) og familien sparka i gang tv-aksjonen i Ålesund

Med hjelm og på sparkesykkel gjorde Erik Walderhaug Lange (3) ein innsats søndag ettermiddag for å samle inn pengar til regnskogen.