Hopp til innhold
Chris Jespersen

– Hele bygda er i ekstase

Familie og sambygdinger hyller Chris Jespersen etter andreplassen i Val di Fiemme i går.

Martin Johnsrud Sundby vant i går Tour de Ski, i dag var det tid for gjensynsglede da han traff sønnen Markus igjen.

– Helt rått å se igjen familien

GARDERMOEN (NRK.no): – Jeg har ikke sovet i natt. Det er fordi jeg gleder meg til å se han lille tassen her, sa Martin Johnsrud Sundby da han møtte familien på Gardermoen mandag ettermiddag og fikk holde lille Markus i armene.

SKI-NORDIC-CROSS-COUNTRY-TOUR-DE-SKI

Overraskelsesmannen kan gjøre som Northug

VAL DI FIEMME (NRK.no): Chris Jespersen (30) kan takke nei når han blir tatt ut på det norske landslaget.

Petter Northug

Northug gir opp Tour de Ski-drømmen

VAL DI FIEMME (NRK.no): Å vinne Tour de Ski var en av de store drømmene. Nå innser Petter Northug at det neppe kommer til å skje.

Martin Johnsrud Sundby vant Tour de Ski sammenlagt etter en maktdemonstrasjon opp den brutale «monsterbakken». I mål takket en rørt vinner kona for all støtte.

Gråtkvalt Johnsrud Sundby takket familien: – Dette er deres fortjeneste

VAL DI FIEMME/OSLO (NRK.no): Martin Johnsrud Sundby (29) vant Tour de Ski sammenlagt etter en maktdemonstrasjon opp den brutale «monsterbakken». I mål takket en rørt vinner familien for all støtte.

Intervju med Chris Jespersen som parkerte Petter Northug i monsterbakken og tok en overraskende andreplass i Tour de Ski. Reporter: Ida Nysæther Rasch

Knuste skikongen og ble nummer to

Chris Jespersen (30) fra Skånevik smalt til i bakken, parkerte Petter Northug, og gikk inn til en knallsterk andreplass i Tour de Ski. – Jeg tenkte «han der skal jeg knuse i dag», sier sølvvinneren.

En svært rørt Therese Johaug etter seieren i Val di Fiemme. Reporter: Ida Nysæther Rasch

– Jeg tenker på hvor mye jeg har ofret

VAL DI FIEMME/OSLO (NRK.no): En rørt Therese Johaug klarte ikke å holde tårene tilbake da hun ble Norges første Tour de Ski-vinner søndag.

Astrid Uhrenholdt Jacobsen

– Jeg skøytet som ei ku

VAL DI FIEMME (NRK.no): Astrid Uhrenholdt Jacobsen har lært seg å skøyte som en skiløper. Likevel taler teknikken i favør Therese Johaug før Tour de Ski-finalen.

Intervju med Therese Johaug etter dagens seier på fem kilometer.

Johaug: – Alt tyder på norsk siger no

Therese Johaug leverte ein botnsolid klassisk 5-kilometer, og må no hente inn 23,8 sekund på leiande Astrid Uhrenholdt Jacobsen opp «monsterbakken».