Hopp til innhold
Politimannen Matthew Streeter trenes for å møte opptøyer.

Mistet kollega i London-angrepet: – Kan ikke være forberedt på at noen vil ta livet ditt

London (NRK): Politimannen Matthew Streeter trener på å møte voldelige demonstranter i Londons gater. – Det er noe annet med plutselige terrorhandlinger, sier han.

Blomster til minne om ofrene i London-angrepet

Politiet: Ikke bevist noen IS-kontakt før London-angrep

Britisk politi sier de ikke har funnet noe bevis for at det var kontakt mellom mannen som utførte et terrorangrep i London og terrorgrupper som IS og Al Qaida.

Amber Russ, innenriksminister i Storbritannia

Meiner at WhatsApp tilbyr ein «gøymestad for terroristar»

Den britiske regjeringa vil ha tilgang til krypterte meldingstenester som WhatsApp, og stadfestar at London-angriparen brukte denne berre minutt før åtaket onsdag.

Skyting i London

Nye løslatelser etter London-angrepet

Ni av de elleve personene som ble pågrepet i forbindelse med terrorangrepet utenfor det britiske parlamentet er nå løslatt og utenfor mistanke.

Terror ved det britiske parlamentet

Frigir bilde av terroristen

Politiet i London har offentliggjort bildet av terroristen Khalid Masood, som kjørte ned og drepte tre personer og drepte en politimann med kniv utenfor Parlamentet onsdag.

Angriperen Khalid Masood fraktes bort i en ambulanse

– Møtte London-terroristen på hotellet timer før angrepet

Forretningsmannen Michael Petersen sier han møtte en smilende og høflig Khalid Masood i resepsjonen på hotellet bare timer før terrorangrepet.

Terrormistenkt i London

London-angriper skal tidligere ha knivstukket mann

Mannen bak London-angrepet, Khalid Masood, var engelsklærer og skal tidligere ha knivstukket en mann i hodet, ifølge Daily Mail.

Politiet holder vakt uten for Parlamentet i London

Sunnmøring i London: – Prøver å fungere som normalt

Dagen derpå i London fortel 25 år gamle Anne Holm Roppen frå Ulsteinvik på Sunnmøre at ho føler seg trygg etter terrorangrepet i storbyen. – Men vi er kanskje meir på utkik, seier ho.

Jørn Scharling

Dagen etter terroren: – Vi har nok vent oss til det, uhyggelig nok

LONDON (NRK) Hverken innbyggere eller turister lar seg skremme, dagen etter terrorangrepet utenfor det britiske parlamentet.