Østerssopp med serranoskinke Østerssopp i ovnen med serranoskinke, sitronskall, hvitløk, rosmarin og fåreost.
To slags hele, grillede fisker Anne Hjernøe brukte lubina og pargo da hun var i Spania. Det er ikke fisker som vanligvis kan kjøpes her. Bruk i stedet andre hele fisker, etter smak. Spør hos fiskehandleren hva de vil anbefale.
Reker i hvitløk og chili - gambas pil pil I denne oppskriften heller Anne Hjernøe oppvarmet olivenolje over rå, pillede reker blandet med hvitløk, chili og røykt paprika.
Blekksprutsalat En enkel blekksprutsalat som enten kan spise som forrett eller hovedrett. Det kommer an på hva man bruker som tilbehør.
Bakt geitost med karamelliserte epler Hvit geitost på brød grilles i ovnen og serveres med karamelliserte eplebåter.
Geitostsalat med paprikarelish Paprika kokt med sursøtt tilbehør gir god dressing til salaten med hvit geitost.
Flamberte vaktler med serranoskinke Vaktler fylt med løk, hvitløk og serranoskinke, rosiner og persille. Herligheten flamberes og småkoker videre i gryten.
Sardiner med tomater og serranoskinke Ferske sardiner i ovnen med halvtørkede tomater, serranoskinke og krydderurter.