Tilbehør til helstekt okse Til Sommeråpents siste sending, velger Omar Viset å slå på stortromma og helgrille en okse. Om du ikke har muligheten til det selv, kan du kanskje finne inspirasjon i tilbehøret?
- Lag din egen pasta! Ifølge Andreas Viestad kan du putte alt mulig i denne pastaen, og det er slettes ikke så vanskelig som folk tror.
Krabberull og kreolske krabbekaker Sommeråpents matekspert Omar Viset har hentet inspirasjon fra det kreolske kjøkken til å lage krabberetter som frister på sommerkveldene.
Røkt makrell med lavendel og einer - Du trenger ikke spesialutstyr for å varmrøyke makrell, forteller Andreas Viestad. Her forklarer han hvordan du tilbederer en av sommerens aller beste delikatesser.
Sommerterte Reker, røkt makrell eller grilling - sommerens hovedretter er greie. Men hva med desserten? Vi foreslår at du prøver denne sommerterten med friske bær.
Entrecote med pommes frites I dag lærer Omar Viset deg å lage ekte entrecôte med det riktige tilbehøret.
Nypotetsalat med urter og blomkarse Andreas Viestads potetsalat er enkel nok å lage - bare du har de riktige blomstene. Se oppskriften her.
Kylling Piri Piri Ukens oppskrift fra Andreas Viestad gir deg en verdensberømt rett fra Mosambik - chilirøkt kylling.
Ovnsbakt kylling Glad i kylling? Her viser Omar Viset hvordan du får frem den gode smaken i kylling, og unngår at kjøttet blir tørt.