Populære påskeegg bruker fremdeles utskjelt olje: – Gjør det for å få «ønsket smak» Mange produkter har for lengst fjernet ingrediensen, men Freias populære påskeegg lages fortsatt med palmeolje. Av Oda Marie Rønning
Vil ha egen mensensjokolade Det er ikke helt ukjent at søtsuget følger med «tante rød» på besøk. Nå etterspør flere en egen PMS-sjokolade. Av Maja Hunnestad og Kristin Rydland
Utan ein liten mygg blir det ingen sjokolade i påskeegget For at det skal bli sjokolade må kakaoplanten samarbeide med ein liten mygg. Det samarbeidet kan bli påverka av mellom anna klimaendringar, ifølge forskarar. Av Sofie Retterstøl Olaisen
Gir seg ikke før hånddekorert sjokolade fra Selbu når Harrods i London Det begynte med en liten sjokoladebit på tallerkenen til kurs og konferansegjestene. Nå er 35 personer på lønningslista til sjokoladefabrikken i Selbu. Av Solvår Flatås og Morten Andersen
Karoline (27) sendte den første pakken med knust krembanan Hun ville bare spre glede i posten. Men copycats har sørget for at krembanan-saken er blitt et mysterium også for den opprinnelige avsenderen. Av Kirsti Kringstad og Ellen Flå
Hva kan du om sjokolade? Ta testen Hvor mange sukkerbiter er det i melkesjokolade? Og har du egentlig råd til å kjøpe en bit av verdens dyreste kakaobaserte fristelse? Av Kirsti Kringstad og Ellen Flå
Folk får knuste krembananer i posten: – Jeg aner ikke hva jeg har startet Hilde Susan Jægtnes skuffende tur på bensinstasjonen er blitt til et landsomspennende brevmysterium. Av Ellen Flå og Kirsti Kringstad
– Har ingen ting med skolestart å gjøre! Folkehelseinstituttet en en av flere som reagerer kraftig på Bunnpris-kjedens skolestartkampanje. Oppfordringen om å fylle opp med store sjokoladeplater til skolestart, smaker alt annet enn søtt. Av Eirik Haukenes
Nå kommer den rosa sjokoladen GJØVIK (NRK): I september i fjor ble den rosa sjokoladen lansert i Japan og Korea. England fikk den i april, og nå står Skandinavia for tur. Av Sondre Tallaksrud, Line Fosser Vogt og Arne Sørenes