Hopp til innhold
Kjus og Solevåg

Solevåg tok med alpinlegende på gutetur

I helga har Sebastian Foss Solevåg feira vinterens gull med gutetur saman med lagkameratar og Lasse Kjus. I dag startar oppkøyringa til OL.

Kristoffersen forteller om utstyrstrøbbel: – Denne sesongen har vært skikkelig vanskelig

Henrik Kristoffersen taklet de tøffe forholdene i finaleomgangen og slo tilbake etter en vanskelig sesong. Riktig utstyr ble en avgjørende faktor, forteller 26-åringen.

Henrik Kristoffersen

Kristoffersen slo tilbake: – Aldri blitt så emosjonell av en seier

Sebastian Foss-Solevåg klarte karrierebeste, mens Henrik Kristoffersen tok sesongens første seier slalåmrennet i Madonna di Campiglio. Men Norges store slalåmstjerne holdt på å gi opp halvveis.

Solevåg

Solid opptur for Foss Solevåg

Sebastian Foss Solevåg kjørte inn til en sjuendeplass i verdenscupåpninga i slalåm i finske Levi søndag.

Solevåg

God førsteomgang av Foss Solevåg

Sebastian Foss Solevåg har et godt utgangspunkt foran andreomgang i verdenscupåpninga i slalåm i finske Levi.

Nina Løseth

NM-slalåm: Både Solevåg og Løseth kjørte ut

Storfavoritten Nina Løseth fra Spjelkavik kom aldri til i mål i første omgang i NM-slalåmen i for kvinner Narvik. Klubbkameraten Sebastian Foss Solevåg ledet mennenes slalåm etter første omgang, men kjørte ut i finalen.

WORLD CUP ALPINT

Sebastian Foss Solevåg klar for å slå tilbake

Mykje stang ut for Sebastian Foss Solevåg hindrar ikkje alpinisten i å vere optimist før siste renn i sesongen. Ålesundaren har gode minne frå tidlegare sesongavslutningar og er klar for å slå tilbake i slalåmbakken i Aspen.

WORLD CUP ALPINT

Foss Solevåg satser på kombinasjonen

Så langt i karrieren har Sebastian Foss Solevåg utelukkende fokusert på slalåm. Nå har 25-åringen planer om å hevde seg i kombinasjonen også.

Sebastian Foss Solevåg

Sterk finaleomgang av Solevåg

Sebastian Foss Solevåg og nordmennene endte langt bak da østerrikeren Michael Matt gikk til topps i verdenscuprennet i slalåm i slovenske Kranjska Gora søndag. Men Solevåg kjørte seg kraftig opp i finaleomgangen