Hopp til innhold
Wenche Foss

Æres-Blå Fugl til Wenche Foss

Under en mottakelse i Oslo Rådhus torsdag kveld fikk Wenche Foss tildelt Radioteatrets Æres-Blå Fugl, i nærvær av hørespill-produsenter fra hele Europa.

Anne Marie Ottersen og Lasse Lindtner

"Blå Fugl" til Lasse Lindtner

Radioteatrets ærespris ”Blå Fugl” er tildelt skuespilleren Lasse Lindtner for hans rolle som detektiven Knut Gribb. Det er første gang prisen gis for en prestasjon innenfor den populære krim-genren, som har vært en bærebjelke for Radioteatrets virksomhet helt siden 1950-tallet.

Døden tar buss

Vi tilbyr foredrag

Radioteatret er en skattkiste. Her finnes det meste av alt det mennesker kan drømme og knuse, hate og elske, våge og vike. Radioteatrets medarbeidere kan dele.

Lars Saaby Christensen, Christopher Grøndahl og Liv Heløe

Vil du skrive for Radioteatret?

Vi i Radioteatret er vidåpne for nye idéer og prosjekter. Ingen andre teatre i landet er i nærheten av å arbeide fram og produsere så mye ny norsk dramatikk som oss. Men å skrive dramatikk er ikke lett.

"Beethoven-båndene"

Neste sending P2-teatret: "Beethoven-båndene" av David McRobbie. Søndag 2. desember kl 15.03 (reprise mandag kl. 19.30).

Bilde Gribb, utgivelser fra radioteatret

Knut Gribbs bedrifter "Dødebokens vokter"

Neste forestilling P1-krimmen: Knut Gribbs bedrifter "Dødebokens vokter". Kriminalhørespill om den berømte Oslo-detektivens saker.

Startkapitalen

"Startkapitalen"

"Startkapitalen" av Johan Bargum. Det er ti år siden de to kameratene Bertil og Mårten har sett hverandre. De ble enige om å bryte all kontakt - den gangen.

Av måneskinn gror det ingenting

Av måneskinn gror det ingenting

Neste forestilling P2-teatret: "Av måneskinn gror det ingenting" av Torborg Nedreaas. (2:2) Søndag 18. november kl. 15:03 (reprise mandag 19. november kl.19:30).

Den kloke munken Cadfael (Nils Ole Oftebou)

Ønskereprise "Jomfrua i isen"

P1-krimmen: Radioteatrets ønskereprise: Jomfrua i isen (5:5). Kriminalserie i fem deler etter ein roman av Ellis Peters. Lørdag 24. nov. kl 14.03 (reprise søndag 25. nov kl. 23.03)