Hopp til innhold
Phil Collins

Phil Collins pensjonerer seg

Phil Collins rydder opp i rykter og spekulasjoner og forteller hvorfor han legger opp som musiker.

Phil Collins

Ny plate - mot alle odds

Han hadde gitt seg, men kjærligheten til Motown dro Phil Collins tilbake til platestudioet.

Vurderer gjenforening

Phil Collins er villig til å gi fra seg mikrofonen om Peter Gabriel blir med på en gjenforening av Genesis. Foto: Fabrice Coffrini, AP Photo / Scanpix.Phil Collins er tent på å gjenforene Genesis. Og ikke nok med det, aller helst vil han ha originalbesetningen tilbake med Peter Gabriel som vokalist.

Genesis

Engelsk rock / pop-band, dannet i 1966, debuterte i 1969.

Phil Collins

Engelsk pop-artist, Philip David Charles Collins, f. 1951, solo-debuterte i 1981. Medlem i Genesis.

Hater Phil Collins

Noel Gallagher skjønner ikke hvorfor Phil Collins selger så mange plater. Foto: Scanpix.Noel Gallagher i Oasis sier at han vil stemme på Labour, statsminister Tony Blairs parti i Storbritannia. Årsaken er at han vil hindre artistkollega Phil Collins i å gjøre comeback.

Setter sammen nytt Band Aid

Sir Bob Geldof står igjen i spissen for et Band Aid-prosjekt. Foto: AP Photo / Max Nash.Ifølge den britiske avisen the Guardian gjør store pop- og rockepersonligheter seg klare for å lage en ny versjon av Band Aid-låten «Do they know it's Christmas?» fra 1984.

Med Phil Collins som forbilde

Anders Hoffmann(34)har Phil Collins som sitt store forbilde. Nå er Bardumannen ute med ny CD. Hør fra plata og "live" på Polar Musikkpuls onsdag 22. januar!

Collins kutter konserter

Phil Collins har gått lei av turnélivet og legger ikke ut på verdensturné igjen.Den britiske rockestjernen Phil Collins vil aldri mer dra ut på verdensomspennende turné. Collins er blitt 51 år, og har etter hvert gått grundig lei livet på veien.