Churros Churros er et spansk bakverk som kan minne om smultring. Denne oppskriften fra Mats Paulsen er enkel å lage hjemme på kort tid, og det blir til et fantastisk resultat. Serveres med en mørk sjokoladesaus som går veldig bra mot de søte og noe salte churrosene.
Avokado med balsamicovinaigrette Hobbykokk Mats Paulsen serverer en god, enkel forrett med avokado. Den kan like gjerne fungere som en liten lunsjrett eller serveres til kvelds. God, enkel og flott.
Bakt gresskar med brie Å bake grønnsaker i ovnen er en deilig måte å lage grønnsaker på. Rockekokk Mats Paulsen baker gresskar sammen med gulrøtter, poteter og søtpotet.
Sterk gresskarsuppe Gresskarkjøtt fra et halvt gresskar blir til sterk suppe når du krydrer med tørket chili. I denne oppskriften bakes gresskar, gulrot og søtpotet i ovnen før de blir til gresskarsuppe.
Åtte toppinger til iskrem Mats Paulsen leker ikke istilbehør. Han foreslår både karamellisert, hvit sjokolade, bringebærsaus, myntesukker, sjokoladesaus med appelsinskall, karamelliserte nøtter, havrekjeks-crumble, myk banan eller dulce de leche.
Pasta al forno Pasta al forno betyr pasta bakt i stekeovnen. Dette er ikke lasagne, men minner om det. Pasta al forno kan fort bli mat til mange på en enkel og rimelig måte. Rockekokk Mats Paulsen lager ovnsbakt pasta med kjøttsaus som har kokt lenge.
Rockekokkens vri på poke Poke er gatemat fra Hawaii. Rockekokk Mats Paulsens smaksbombe lages med laks. Vanligvis lages poke med tunfisk. Poke betyr å dele, kutte. Denne retten er ikke helt som sashimi, ceviche eller laksecarpaccio, men den ligner.
Popkorn og sjokoladesaus til sofakosen Det er smaken av det søte og salte sammen som gjør Mats Paulsens sofakos til noe utenom det vanlige. Dypp salte chips i sjokoladesaus og bland popkorn med karamell. Heldigvis er det lov å skeie ut en gang imellom!
Hjemmelagde ispinner med frukt, bær og yoghurt Mats Paulsen lager ispinnene sjøl. I hans oppskrift på fire hjemmelagde ispinner finner du blåbær og eple, appelsin, kiwi, vannmelon og druer, yoghurt og bringebær og sitron, lime og mynte.