Resterull med pinnekjøtt Potetlefser med pinnekjøtt og kålrotstappe. Ryfylkekokken Frode Selvaag bruker restene etter julemiddagen.
Helstekt kveite Frode Selvaag har en bankers oppskrift på helstekt kveite. Kjøp fisken i god tid og stek den i stekeovnen. Det er kortversjonen av oppskriften.
Dampede vårgrønnsaker Når det er ferske grønnsaker å få i butikken skal du bare ta for deg av de som tilbys og tilberede på samme måten som Frode Selvaag foreslår her.
Kokelake til laks og aure Ryfylkekokken Frode Selvaag bruker god eplemost i kokelaken når han skal trekke laks eller aure.
Sennepssaus med estragon Ryfylkekokken Frode Selvaag bruker estragonsennep i sausen. Det er dijonsennep tilsatt estragon så den får en fin smak og en nydelig grønnfarge. Du kjøper den ferdig i butikker med godt utvalg.
Løksjy med soya og mandler Ryfylkekokken Frode Selvaag lager saus med mandler og soyasaus til stekt laks. Den passer til all slags fisk.
Sei og suppa For vår familie har dette i adle (me seier «adle», så får adle andre seia «alle») tider vore høgtidsmat. Enkelt og genuint i smak. Lukka er stor når familien er samla og suppa står på bordet.